Ми у Facebook
04.01.2011, 15:27

Рівненчани можуть безкоштовно здобути другу вищу освіту

Жителі Рівненщини отримали можливість здобути другу вищу освіту за рік. Тернопільський національний економічний університет проводить конкурсний відбір спеціалістів для підвищення кваліфікації в рамках Програми перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва “Українська ініціатива” для отримання другої вищої освіти за рахунок бюджетних коштів.
Учасники Програми протягом 10-11 місяців очно-заочної форми навчання здобувають кваліфікацію за напрямами “Економіка і підприємництво” або “Менеджмент”.

Вимоги:

- наявність закінченої вищої освіти;
- посада вищого та середнього рівнів управління (керівники, заступники керівників підприємств, організацій та їх структурних підрозділів, приватні підприємці, менеджери), крім державних службовців;
- досвід роботи у сфері економіки або підприємництва не менше 1 року;
- базове знання англійської, німецької або французької мови;
- вік до 40 років.

З пакетом документів для участі у конкурсному відборі можна ознайомитися на сайті: www.me.gov.ua (за адресою: www.me.gov.ua/file/link/139199/file/Anketu.rar).

Охочих взяти участь у конкурсі просимо звертатись в головне управління економіки та інвестиційної політики облдержадміністрації (м.Рівне, майдан Просвіти, 1, к.402, тел./факс:(0362) 695-215, 695-342, e-mail: mp-ekon@ukr.net).





На правах реклами