Ми у Facebook
29.04.2011, 12:10

Репетиція військового параду в Рівному [ФОТОРЕПОРТАЖ]

Репетиція військового параду з нагоди 70-річчя 13-го армійського корпусу відбулась у центрі Рівного ввечері у четвер, 28 квітня.
Парад відбудеться на центральній вулиці Рівного Соборній у четвер, 5 травня. Його буде присвячено 70-й річниці створення 13-ї загальновійськової армії, правонаступником якої став 13-й армійський корпус Сухопутних військ Збройних Сил України.



Як раніше повідомляв OGO.ua, загалом вулицями Рівного крокуватимуть 700 військовослужбовців у 12-ти парадних розрахунках та понад 20 одиниць основних зразків військової техніки та озброєння військових частин, що входять до складу армійського корпусу та дислокуються на теренах шести областей Західної України.




З огляду на репетицію параду, рух пасажирського та приватного транспорту вулицею Соборною тимчасово перекрили - від кооперативного технікуму і аж до повороту на вулицю Дорошенка, що в районі пивзаводу.



Відтак, маршрутки в цей час рухались традиційним для днів перекриття Соборної об'їзним маршрутом — наприклад, щоб дістатися з центру району льонокомбінату, потрібно було сісти до маршрутки на зупинці біля готелю “Мир”, а далі, вулицею князя Володимира виїхати до Покровського собору.






На правах реклами