Ми у Facebook
28.09.2011, 12:41

“ТОП-25: найвпливовіші люди Рівненщини”: у SMS-голосуванні переміг Микола Сорока

У вівторок увечері завершилось SMS-голосування у рамках проекту “ТОП-25: найвпливовіші люди Рівненщини”, який здійснює “ОГО” за підтримки Асоціації працівників будівельної галузі м.Рівне та Рівненської області. В останні години голосування співвідношення голосів між лідерами різко змінилось, відтак переможцем проекту став не нардеп Сергій Кошин, а екс-губернатор Рівненщини Микола Сорока.
Отож, саме Микола Сорока отримає відзнаку у спеціальній номінації проекту - “Лідер народної довіри” (за результатами інтернет- та SMS-голосування).

Остаточні результати sms-голосування за фіналістів рейтингу найвпливовіших в алфавітному порядку виглядають так:
1.Данильчук Олександр, депутат Рівненської обласної ради — 1 голос;
2.Кошин Сергій, народний депутат України (фракція “Батьківщина”) — 238 голосів;
3.Курсик Олександр, власний кореспондент телеканалу “1+1”, депутат Рівнеради (фракція “Батьківщина”) — 10 голосів;
4.Сорока Микола, перший заступник міністра регіонального розвитку та будівництва, депутат Рівненської обласної ради — 338 голосів;
5.Шершун Микола, народний депутат України (фракція Народної партії) — 6 голосів.

Дякуємо всім за участь у голосуванні!

Нагадаємо, що інтернет- та SMS-голосування — це лише частина проекту "ТОП-25: найвпливовіші люди Рівненщини". Його переможець отримає відзнаку в окремій, додатковій номінації.

Власне ж "ТОП-25" переможців визначиться виключно за результатами анкетування експертів, більшість серед яких становлять самі претенденти. Нині всі анкети опрацьовані, розстановка сил серед переможців - відома, матеріали про них - підготовлені. Нагадаю, що вони увійдуть до спецвипуску газети “ОГО”, який побачить світ у четвер, 29 вересня.

Партнер проекту - Асоціація працівників будівельної галузі м.Рівне та Рівненської області
Партнер проекту - Асоціація працівників будівельної галузі м.Рівне та Рівненської області


Того ж дня підсумки проекту будуть висвітлені, а переможці - нагороджені у прямому ефірі "Телепресклубу" на телеканалі "Рівне 1", який традиційно виступає партнером нашого проекту.

Звісно, розповіді про найвпливовіших людей Рівненщині будуть розміщені й на порталі OGO.ua.

"ТОП-25: найвпливовіші люди Рівненщини-2009"

Нагадаю, що в попередні роки лідерами нашого рейтингу ставали: у 2008-му — тодішній голова облдержадміністрації Віктор Матчук, у 2009-му — міський голова Рівного Володимир Хомко, торік — голова облдержадміністрації Василь Берташ.

"ТОП-25: найвпливовіші люди Рівненщини-2010"

Своєрідним "бонусом" від редакції “ОГО” для наших читачів стане низка розповідей про активних, успішних рівнян, які не ввійшли до числа переможців рейтингу найвпливовіших, проте своєю діяльністю привернули увагу "ОГО", і, за рішенням редакції, їх було визнано переможцями у спеціальній номінації — "Вибір "ОГО". Ці статті буде розміщено у спецвипуску газети й на порталі OGO.ua разом із розповідями про 25 найвпливовіших земляків. Хто знає, можливо, хтось із цих людей наступного року також потрапить до рейтингу “ТОП-25”!..

"ТОП-20: найвпливовіші політики Рівненщини-2008"





На правах реклами