Ми у Facebook
20.04.2012, 16:34

Директора інтернет-магазину "Розетка" відпустять, якщо він сплатить 8 мільйонів [ОНОВЛЕНО]

Податкова міліція допускає можливість звільнення від кримінальної відповідальності директора Rozetka.ua у разі погашення збитків, завданих в результаті несплати податків.
Про це повідомив начальник управління організації розкриття податкових злочинів управління податкової міліції Державної податкової служби Києва Олексій Чорнобай.

"Згідно з частиною 4 статті 212 Кримінального кодексу, якщо суб'єкт підприємницької діяльності погасить збитки до пред'явлення обвинувачення, то він автоматично уникає кримінальної відповідальності", - сказав він.

Ці нововведення були впроваджені після декриміналізації ряду положень Кримінального кодексу в кінці 2011 року.

Як уже повідомляли, податкова міліція порушила кримінальну справу проти директора товариства з обмеженою відповідальністю "Rozetka.ua" за підозрою в ухилянні від сплати податків на суму близько 8 мільйонів гривень.

У четвер співробітники Податкової проводили обшук в офісі хостингу компанії Imena.UA/Mirohost у зв'язку з перевіркою діяльності інтернет-магазину Rozetka.ua.

Натомість інтернет-магазин Розетка оперативно змінив свого хостинг-провайдера: відтепер домен rozetka.com.ua розташовано на ІР-адресі 95.169.186.232.

Ця адреса вказує на німецького хостера Keyweb.de.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ