Ми у Facebook
29.01.2013, 09:17

Як сподобатись чоловікові [+ПОРАДИ]

Кожна жінка мріє ловити на собі захоплені погляди чоловіків, слухати компліменти та викликати в свою сторону сексуальний потяг. Кожна з нас прагне зрозуміти чоловічу психологію та дізнатись, які ж жінки є бажаними для кожного чоловіка?
Безперечно, існує канонічний набір чоловічих уподобань: високі підбори, яскрава червона помада та мереживна еротична білизна. І щоб досягнути такого «ідеалу», жінки більшу частину свого вільного часу витрачають на догляд за собою, а виробники одягу та косметики ламають голови, яким ще способом підкреслити жіночу привабливість.

В той же час самі чоловіки стверджують, що їм подобаються жінки із природною красою (тобто ті, які не користуються косметикою). Саме такі жінки викликають найбільший сексуальний потяг до себе. Але в той же час слід зауважити, що чоловіки частіше знайомляться із тими жінками, які є яскраво та вміло нафарбованими. А ось до «сірих мишок» вони якось не рвуться знайомитись.

Тож які жінки подобаються чоловікам?

Насамперед, чоловіків приваблює беззахисність жінки. І якщо перед чоловіком постане беззахисна дівчина, яка вся вщент промокла під дощем – у нього негайно виникне бажання кинутись до неї на допомогу.



Балакучі жінки. Це окремий розділ у чоловічій психології. З однієї сторони – це круто, жінка весь час щось говорить, здається з нею і не сумно і самому не потрібно видумувати теми для розмови. Але якщо чоловік одружений і протягом дня слухає вказівки тещі, дружини і начальниці на роботі – то це вже проблема. Тому мовчазна жінка має більше шансів завоювати серце чоловіка. Чоловікам подобається дивитись на мовчазну жінку і додумувати, що у неї зараз на думці і приплітати різні еротичні фантазії.

Довге та доглянуте волосся завжди викликало захоплення зі сторони чоловіків. Кожному чоловікові подобається провести пальцями по всій довжині жіночого волосся та вдихнути свіжий аромат парфумів. Легкі парфуми та охайна зачіска принесе більше результатів, аніж новомодні сукні та туфлі.

До речі про туфлі. Вони завжди мають бути в ідеальному стані та вишукано виглядати, коли ми говоримо про те, що приваблює чоловіків в жінках.

Жінка не повинна у присутності чоловіка вести себе вульгарно та викликаюче. Після перегляду голлівудських фільмів у більшості чоловіків склалась думка, що жінка з видом недотроги є палкою та пристрасною у ліжку. Відтак великий відсоток чоловіків із цікавістю споглядає на жінок у строгому діловому костюмі, в окулярах та гладко зачесаною зачіскою.



Список чоловічих фантазій можна продовжувати ще довго. Але стовідсотково їм подобається одне: палка увага до їхньої персони. Надіслати зранку СМС із побажанням гарного дня, дбайливо поправити краватку, навіть заплакати, коли він від’їжджає у відрядження – ось ключики до його серця. Частіше говоріть своєму чоловікові, що він найкращий – ось така жінка йому буде подобатись та стане дамою його серця. Ніжність, м'якість, природність - запорука уваги з боку більшості чоловіків.





На правах реклами