Ми у Facebook
12.07.2013, 11:34

Учасники конкурсу “Моя вишиванка найкраща”: “Вишиванки роблять наше життя яскравим!”

Юлія Добродій з мамою

Гарна вишиванка і похмурий дощовий день зробить яскравішим! Це підтвердять і нові учасники конкурсу "Моя вишиванка найкраща" — чарівні мами і їх не менш чарівні донечки у вишиванках. Ми щиро радіємо, що кожного дня дедалі більше рівнян долучається до нашого конкурсу. Знайомтеся з новими учасниками!
- Моя мама Світлана — найрідніша для мене людина. Це фото ми зробили на випускному вечорі, - розповідає Юлія Добродій. - Я поважаю українські традиції, тому замість вечірньої сукні для випускного обрала вишиту сукню.

Дочка радіє, що і мама підтримала її у цей важливий день, теж вдягла вишиванку, що було для дівчини несподіванкою. Вишиванки, привезені з мальовничої Коломиї, тепер прикрашають Світлану та Юлію і роблять яскравішим їхнє життя.

Марина Гурко — військовослужбовець Збройних Сил України, зараз у декретній відпустці. Марина виховує чарівну донечку, якій змалку прищеплює любов до рідної землі та традиційного українського одягу.

-Виховання дитини я поєднную з вишиванням картин, в яких не тільки багато праці, а й частинка душі, - ділиться враженнями Марина.- Наші вишиванки ми придбали на Тернопільщині. Впевнені, що саме їх одягнемо на головне свято країни.

Марина Гурко з донечкою
Марина Гурко з донечкою


Юлія Добродій з мамою
Юлія Добродій з мамою


Наймолодша учасниця конкурсу вишиванок. Знайомтеся!

Чи отримають ці чарівні українки можливість побачити своє фото на обкладинці газети “ОГО”, дізнаємось згодом. Адже наш конкурс - триває, і попереду - не лише знаймоство з новими учасниками, а й інтернет-голосування!


До конкурсу вишиванок рівняни долучаються cім'ями!


Щоб взяти участь у конкурсі "Моя вишиванка найкраща", надішліть на електронну адресу olia_r31@mail.ru одне фото, на якому ви, ваші друзі чи родина одягнуті у вишиванку чи вишиту сукню. Вимоги до фото: фото у повний зріст, формат .jpg, .jpеg, розмір фото — не більше 3 Мб. До фото додайте, будь ласка, коротку розповідь про себе (хто ви, чим займаєтесь) або про вашу вишиванку.

Батьківська радість - дітки у вишиванках

Надсилаючи фото з дитиною ви автоматично даєте згоду на його публікацію у ЗМІ. До речі, якщо у вас є вишиті шкарпетки, купальники, одяг для вашого домашнього улюбленця — це також тільки вітається!

У Рівному навіть песик носить вишиванку!

Нагадаємо, що фото на конкурс ми приймаємо до кінця місяця, а з 1 серпня на порталі OGO.ua розпочнеться інтернет-голосування. І напередодні Дня Незалежності ми дізнаємось, хто з наших конкурсантів потрапить на обкладинку газети "ОГО" і з гордістю скаже: "Моя вишиванка - найкраща!"


Хочете на обкладинку “ОГО”? Візьміть участь у конкурсі вишиванок!


ФОТОГАЛЕРЕЯ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ


ЗНАЙОМТЕСЬ, ПАРТНЕРИ НАШОГО КОНКУРСУ!








На правах реклами