Ми у Facebook
26.05.2014, 19:13

У Рівному попрощалися з військовослужбовцями, які загинули на Донбасі [+Фото]

Сьогодні, 26 травня, на Рівненському полігоні рідні, близькі та друзі прощалися з 17 військовослужбовцями, які загинули на Сході країни під містом Волноваха в ніч на 22 травня.
Тіла загиблих героїв до Рівного доставили два літаки. Літаки ніяк не могли вилетіти із Дніпропетровська через грозу. Але близько о пів на першу дня літаки приземлилися в Рівненському аеропорту.



БІЛЬШЕ ФОТО: ПРОЩАННЯ З ВІЙСЬКОВИМИ

Серед загиблих було троє рівненських солдатів (Віталій Маринич, Леонід Озеранчук та Андрій Нечипорук); по одному - із Львівської, Івано-Франківської та Хмельницької областей, також з Вінницької, решта загиблих були з Волині.





БІЛЬШЕ ФОТО: ПРОЩАННЯ З ВІЙСЬКОВИМИ





Звідти військовослужбовців везли на Рівненський загальновійськовий полігон (смт. Любомирка), де загиблих військвослужбовців чекали рідні та близькі, друзі та знайомі.



Рівненських військових, які загинули на Сході, поховають на батьківщині



Для проведення урочистого прощання до Рівного прибула Почесна варта з м. Львів.

Після спільної молитви загиблих повезли по домівках. Похорони відбудуться завтра у шести областях Західної України.



Рівненські військові, яких розстріляли під Волновахою, не виконували завдань АТО, - Наливайченко



Варто відзначити, що всі витрати з організації поховання бере на себе обласна влада та військові.



У прес-службі ОДА повідомили, що планують виділити по 100 тисяч гривень родинам трьох загиблих військовослужбовців з Рівненщини. Також бажання допомогти сім'ям загиблих виявили підприємці Рівненщини, для цього вже відкриті спеціальні рахунки.

БІЛЬШЕ ФОТО: ПРОЩАННЯ З ВІЙСЬКОВИМИ

Нагадаємо, що 17 військовослужбовців загинули на Донеччині під Волновахою під час зіткнення між бойовиками і силами АТО. Загинуло троє чоловіків з Рівненщини - двоє загиблих (22 та 23 роки) із Рокитнівського району, один (34 роки) – з Рівненського.





На правах реклами