Ми у Facebook
17.08.2014, 14:01

Поради рівнянкам: як пережити магнітні бурі?

Більшість людей залежна від атмосферних змін, у тому числі, і від магнітних бур. Сьогодні сучасна людина завдяки інформованості знає періоди, коли вони ймовірні, тому може підготуватися до них.
Насамперед, у такі дні слід не піддавати себе підвищеній фізичній активності, виключити алкоголь, обмежити вживання жирної їжі на основі тваринних жирів, щоб не провокувати збільшення шкідливого холестерину в крові. Віддавайте перевагу кашам, пісній рибі, легким овочевим і фруктовим стравам.

Масаж шиї знімає головний біль

При наявності проблем із серцем і хронічних захворювань треба завжди мати з собою необхідні медикаменти. Пам'ятайте, що не можна різко підніматися. Це може викликати запаморочення, непритомність і стрімке підвищення артеріального тиску.

Якщо безсоння, відчуття тривоги і дратівливості без особливої причини є реакцією на зміни електромагнітного поля, то такі прояви допомагають подолати заспокійливі препарати.

Щодо гострої залежності від магнітних бур не варто затягувати. Кваліфікований фахівець добере медикаменти, що коригують метеозалежність та допомагають її пережити.

Цитата дня
Судіть про своє здоров'я з того, як саме ви радієте ранку і весні.
Генрі Девід Торо

Фото: svit24.net





На правах реклами