Ми у Facebook
18.01.2015, 09:46

Пісні страви: Голубці пісні

Рецепти легких у приготуванні пісних страв від пані Галі.
750 г цілих листків свіжої або квашеної капусти, 1 склянка рису, півсклянки рафінованої олії, 3 цибулини, 1 морквина, 1 корінець петрушки (селери), 300 г консервованих помідорів (томатної пасти, пюре, домашньої солодкої аджики), 1-2 чайні ложки оцту, сіль, перець, лавровий лист, зелень петрушки.

Головку капусти розділіть на окремі листки, зріжте потовщену частину, залийте підсоленим окропом з оцтом і відкладіть на 10-15 хвилин. Тим часом на пательні в розігрітій олії обсмажте подрібнену цибулю, терту моркву, петрушку, селеру та промитий рис. Підлийте кілька столових ложок води і тушкуйте на слабкому вогні, поки рис не набухне. Зніміть з плити, додайте подрібнені помідори або томат, зелень петрушки, посоліть, поперчіть. Фарш загорніть у листки капусти. Складіть голубці у глибокий посуд, залийте до половини водою (можна додати трохи томату, аджики й злегка посолити), притисніть зверху тарілкою, накрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні приблизно 1 годину.

18 березня розпочався Великий піст
Як харчуватися під час Великого посту [ЩОДЕННИЙ КАЛЕНДАР]

ІНШІ РЕЦЕПТИ НА ВЕЛИКИЙ ПІСТ





На правах реклами