Ми у Facebook
21.01.2015, 10:00

"Рівнеоблводоканал" влаштував грандіозний розіграш подарунків

У вівторок, 20 січня, "Рівнеоблводоканал" влаштував грандіозний розіграш цінних призів серед своєчасних платників за послуги водопостачання та водовідведення.
У розіграші взяли участь більше 60 000 абонентів, які брали участь в акції "У кожну родину з теплом у новорічну днину!" та близько 100 платників – учасників акції "Творячи дива". Переможців особисто вітав директор підприємства Андрій Карауш.

Подарунками розіграшу були: 3 планшети, 5 електрочайників, 5 блендерів та головний приз телевізор.

Як повідомляється на сайті РОВКП ВКГ "Рівнеоблводоканал", розіграш проходив у два етапи.

Спочатку комп’ютерна програма наосліп визначила 3 щасливих власників планшетів. Ними стали Рибачук Леонід Борисович із Рівного (вул.Макарова), Юра Петро Петрович із Рівного (вул.Вітебська) та Завгородня Зоя Олександрівна з Рівного (вул.Чорновола).

Далі представники підприємства представили присутнім опломбовану скриньку з картками учасників акції "Творячи дива". Скриньку розпломбували, картки перемішали – стали відомі 5 власників електрочайників. Це Стьопіна Вікторія Олексіївна (м.Рівне, вул.Жуковського), Андрухів Євгенія Миколаївна (м.Рівне, вул.Вол.Дивізії), Андрухів Євгенія Миколаївна (м.Рівне, вул.Вол.Дивізії), Андрухів Євгенія Миколаївна (м.Рівне, вул.Вол.Дивізії) та Лаврук Юрій Володимирович (м.Рівне, вул.Макарова).

П’ять блендерів виграли:

Барицька Алла Володимирівна (м.Рівне. вул.Вол.Дивізії), Король Марія Яківна (с.Біла Криниця, вул.Рівненська), Поліщук Наталія Іванівна (м.Рівне. вул.Хліборобів), Самкова Оксана Володимирівна (м.Рівне, вул.Київська) та Внук Володимир Юрійович (м.Рівне, вул.Відінська).

Головний приз, телевізор, дістався Рибачок Ірині Володимирівні з Рівного (вул.Кн. Володимира).

У цей день ніхто не залишився без подарунків – усі переможці та присутні на розіграші отримали фірмові календарі водоканалу на 2015 рік. Усі переможці зможуть отримати свої призи в приміщенні абонслужби водоканалу на вул. Білякова, 6, до 30 січня включно. Із собою обов’язково потрібно мати паспорт та копію довідки про ідентифікаційний код.

РОВКП ВКГ "Рівнеоблводоканал" вітає щасливих власників призів та дякує усім споживачам, котрі вчасно та у повному обсязі розраховуються за спожиті послуги!

До речі, традиція "Рівнеоблводоканалу" відзначати сумлінних платників залишається. І вже у лютому відбудеться черговий розіграш цінних подарунків за безстроковою Програмою лояльності "Сумлінний платник". А наприкінці року буде оголошено про нові акції. Отож, долучайтеся до команди дисциплінованих споживачів послуг "Рівнеоблводоканалу", вчасно сплачуйте за воду, і Ви неодмінно отримаєте унікальну нагоду отримати подарунок!

Більше інформації – на сайті підприємства РОВКП ВКГ “РІВНЕОБЛВОДОКАНАЛ” www.vodarivne.com





На правах реклами