Ми у Facebook
16.02.2015, 11:32

«Кардинал» втратив перемогу в Хмельницькому за 4 секунди до фінальної сирени [+Відео]

МФК «Кардинал-Рівне» у черговому турі футзальної Екстра-ліги України в гостях 14 лютого провів гру проти хмельницького «Спортлідер+». У драматичному поєдинку рівненчани мали всі шанси для перемоги, проте втратили її за чотири секунди до завершення матчу та змушені були задовільнитися нічиєю 5:5.
На протязі всієї зустрічі команди «не соромилися» обмінюватися голами, проте перевага у рахунку жодного із суперників не була більшою, ніж один м’яч. Господарі першими відкрили лік голам у поєдинку, проте в кінцівці матчу рівненчани зуміли вирватися уперед після голу Дмитра Ситника на 36-ій хвилині.

У кінцівці зустрічі господарі, граючи з п’ятим польовим гравцем, влаштували справжній штурм воріт Віталія Дєнюжкіна і за чотири секунди до завершення гри домоглися свого. В цьому епізоді шкіряна куля потрапила в корпус Ситника, але арбітри, чомусь, вирішили, що вона поцілила в руку Дмитра і призначили шестиметровий. Футзальне пенальті чітко реалізував Калуков, який й встановив остаточний результат гри – 5:5.

Таким чином, після 15 туру МФК «Кардинал-Рівне» залишився на п’ятому місці у турнірній таблиці, хоча у випадку перемоги мав усі шанси переміститися відразу ж на третій щабель турнірки…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

МФК «Кардинал-Рівне» зіграв товариський матч із фанами, на черзі - журналісти
Гравець МФК «Кардинал-Рівне» продовжить кар’єру в Ірані
Став відомий суперник МФК «Кардинал-Рівне» у 1/8 Кубку України з футзалу

Наступну свою гру – матч 16 туру Екстраліги - рівненчани проведуть в останній день зими, 28 лютого, на рідному паркеті проти «СумДУ» із Сум.

Протокольні дані

«Спортлідер+» (Хмельницький) – МФК «Кардинал-Рівне» – 5:5 (3:3)

Голи: Дмитро Калуков, 3, 20, 40, з пенальті, Сергій Рибак, 13, Анатолій Доманський, 22 - Віталій Танський, 6, 34, Володимир Сондак, 13, Михайло Волянюк, 17, Дмитро Ситник, 36.

Попередження: Віталій Дєнюжкін, 23, Дмитро Ситник, 36 (обидва - «Кардинал-Рівне»).

Вилучення: Богдан Тимощук, 5 («Спортлідер+»).






На правах реклами