Ми у Facebook
26.02.2015, 15:30

Рівненчанин виграв чемпіонат Брестської області з футзалу [+Фото]

Рівненський гравець Павло Дармовіс здобув перемогу у фіналі відкритої «Еліт-Ліги» Брестської області з міні-футболу. Команда рівненчанина «Шанс-Авто» із Ковеля виявилася сильнішою від білоруського клубу «Верас-БСК» (Береза).
Для української команди участь у подібному турнірі стала дебютом, проте українці, хай і не без труднощів, зуміли пробитися до фіналу відкритого чемпіонату. Суперником «Шанс-Авто» у вирішальному матчі, на який прийшло подивитися півтори тисячі місцевих уболівальників, виявився фаворит змагань. Утім, зухвалий дебютант зумів на рівних протистояти йому у всіх компонентах гри.

Підбадьорені підтримкою фанів-білорусів, футболісти «Верас-БСК» першим відкрили рахунок у зустрічі – трапилося це на 15-ій хвилині гри. Проте два голи «шансівця» Бобилєва на 27-ій та 34-ій хвилинах, в підсумку, принесли остаточну «вікторію» саме команді з України – 2:1 на користь «Шанс-Авто».

Нагадаємо, що Павло Дармовіс, разом ще з декількома футзалістами із Рівного, захищають кольори МФК «Шанс-Авто-Володимирівка» з сусідньої Волинської області у Першій лізі України з футзалу. Крім функцій гравця, Дармовіс виконує ще й обов’язки тренера волинської команди.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Кращими на футзальному турнірі у Білорусі стали представники Рівненщини

«Кардинал» не зумів пробитися до «Фіналу чотирьох» у Кубку України







На правах реклами