Ми у Facebook
27.02.2015, 11:45

Костопільська «Родина» стартувала у зимовій першості України

26 лютого в місті Умань (Черкаська область) почалася IV зимова Першість України з футболу серед жіночих команд. У першому турі «Родина-Ліцей» із Костополя ледве не створила міні-сенсацію, лише на останніх хвилинах пропустивши фатальний гол у матчі проти харків’янок.
Торішній претендент на золоті медалі - харківський «Житлобуд-2» - зустрів гідний спротив з боку костопільчанок у грі першого туру зимової Першості. Не дивлячись на стартовий натиск на ворота «Родини-Ліцей», відкрити рахунок у матчі клубу з Харкова вдалося лише в середині першого тайму і тільки за допомогою автоголу Будник.

Після цього Костопіль вирівняв гру і став «огризатися». Це дало свій результат у кінцівці першого тайму – «гол в роздягальню» забила костопільчанка Юлія Шевчук.

Другий тайм пройшов у взаємних атаках та контратаках, «Родина» грамотно побудувала гру в обороні, а у харків'янок не виходило ніяк провести результативний випад. Все йшло до того, що поєдинок так і завершиться нічиєю, але на 85-ій хвилині Китаєва здобула перемогу для своєї команди - 2: 1.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненчанин виграв чемпіонат Брестської області з футзалу

Кращими на футзальному турнірі у Білорусі стали представники Рівненщини

Вже сьогодні, 27 лютого, «Родина-Ліцей» зустрінеться із чернігівською «Легендою» - команди в зимових першостях зустрічалися лише раз. Було це в 2008 році, коли чернігівчанки «розтрощили» костопільчанок із рахунком 10:0. Загалом, ці суперники зіграли між собою 20 матчів, у 19-ти з них перемагала «Легенда», і лише раз це вдалося «Родині». Різниця м’ячів – 8:105.

Протокольні дані.

«Житлобуд-2» (Харків) - «Родина-Ліцей» - 2:1 (1:1)

«Родина-Ліцей»: Герасимчук, Голиш, Джуренко, Будник, Мушин (Чурикова, 46), Полюхович, Руда, Шевчук (Андрійчук, 79), Худа, Головач (Корнійчук, 46, Семенюк, 81), Стасюк (Гриценюк, 46).

Голи: Будник (22, автогол), Китаєва (85) - Шевчук (43).

Попередження: Андрухів (87) - Джуренко (69), Герасимчук (72), Будник (76)







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ