Ми у Facebook
06.03.2015, 15:00

Футболістки «Родини» стали п’ятими на Зимовій першості України в Умані [Фото+Відео]

Жіноча футбольна команда «Родина-Ліцей» із Костополя закінчила на п’ятому місці виступ у передсезонному турнірі в Умані – четвертій Зимовій першості України.
У матчі другого туру костопільчанки мінімально поступилися чернігівській «Легенді» і втратила всі шанси на вихід в плей-офф. Чернігівчанки з перших хвилин почали активно насідати на ворота і дальній удар з правого кута штрафного майданичка у виконанні Химич привів до жаданого успіху. «Родина» після цього, звичайно, спробувала відігратися, але не вдалося….

У заключному матчі групового етапу «Родина-Ліцей» відвантажила чергову порцію м’ячів у ворота київського «Атексу» - 7:0. Голи у костопільчанок забивали Вікторія Худа (13 та 20 хвилини), Юлія Шевчук (37 хв), Вікторія Корнійчук (39 хв), Юлія Семенюк (64 та 65 хвилини) та Тетяна Полюхович (72 хв).

У першій грі «на виліт» наші землячки пропустили м’яч від «Іллічівки» вже на 10-ій хвилині, проте в кінці матчу знайшли в собі сили відігратися – на 81-ій хвилині рахунок зрівняла Тетяна Полюхович. Остаточно доля поєдинку між Костополем та Маріуполем вирішилася в серії одинадцятиметрових, яку вдаліше провели футболістки з Рівненщини – 4:2.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Костопільська «Родина» стартувала у зимовій першості України
Рівненчанин виграв чемпіонат Брестської області з футзалу
Кращими на футзальному турнірі у Білорусі стали представники Рівненщини

У грі за п’яте місце першості «Родина-Ліцей» зустрілася із «Тернополянкою», яку, в підсумку, обіграла завдяки двом м’ячам у виконанні Юлії Семенюк на 54-ій хвилині та Тетяни Полюхович на 75-ій.

Як згодом розповів Василь Мамчур, головний тренер костопільського клубу, участь у змаганнях брали усі ті команди, котрі вже незабаром стартують у вищій лізі і п'яте місце, яке посіла «Родина-Ліцей», на цей момент, максимально можливий результат. Окремо «коуч» відзначив гру Ірини Джуренко, Тетяни Полюхович, Олени Рудої, Алли Герасимчук та Яни Голиш. Крім того, наставник костопільчанок відзначив той промовистий факт, що у складі різних команд, котрі приймали участь у Зимовій першості, грало десять вихованок костопільського ліцею.












На правах реклами