Ми у Facebook
17.03.2015, 11:55

Великий футбольний сезон на Рівненщині розпочнеться 18 квітня

У Рівненській обласній федерації футболу (РОФФ) прийняли попереднє рішення про дату початку нового футбольного сезону на Рівненщині. Планується, що вже 18 квітня обласні команди стартують у Кубку Рівненської області.
На засіданні виконавчого комітету РОФФ вже затверджені орієнтовні дати проведення перших двох стадій Кубку області – 18 квітня і 26 квітня 2015 року.

Як повідомили кореспонденту «ОГО» в федерації, нарада з представниками команд-учасниць обласних змагань із футболу відбудеться 9 квітня ц. р. в місті Рівне у приміщенні облцентру «Інваспорт». Початок - о 12 годині.

На даній нараді буде проведено жеребкування першого кола чемпіонату і першої стадії Кубка області з футболу сезону 2015 року. Також у РОФФ попросили представників футбольних клубів до 7 квітня подати попередні заявки на участь у обласних змаганнях, а саме у першій лізі, другій лізі та Кубку області.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

ОДЕК та ФК «Малинськ» - фаворити перед заключним етапом Меморіалу Шморгуна
На обласному Меморіалі Шморгуна вже зіграно три тури
У Рівному стартують обласний Меморіал Шморгуна та міський Меморіал Молчановського

Довідка ОГО.

У сезоні 2014 року обласні змагання розпочалися 12 квітня 2014 року матчами 1/16 фіналу Кубка області і завершилися 9 листопада поєдинком за Суперкубок Рівненщини. Володарем Кубка та чемпіоном Рівненської області став оржівський ОДЕК, володарем Суперкубка – сарненський «Маяк».







На правах реклами