Ми у Facebook
17.03.2015, 12:55

У першій обласній лізі з футболу змагатимуться 10 команд

Комітет із проведення змагань Рівненської обласної федерації футболу (РОФФ) затвердив склад учасників чемпіонату області 2015 року (перша ліга) - всього в змаганнях візьме участь 10 команд.
Отож, за золото області взірця 2015 року змагатимуться ОДЕК (Оржів), «Маяк» (Сарни), ФК «Гоща-АМАКО», ФК «Малинськ», ФК «Садове», «Ізотоп-РАЕС» (Кузнецовськ), «Случ» (Березне), «Сокіл» (Радивилів), «Волинь-Цемент» (Здолбунів) та ФК «Вельбівне».

Нагадаємо, дев’ять перших команд виступали в елітному футбольному дивізіоні і в минулому році. Десята - ФК «Вельбівне» - стала переможцем другої ліги.

Наразі комітетом розглядаються два варіанти проведення першості області (друга ліга) в сезоні-2015.

Перший варіант: 10-15 команд в два кола.

Орієнтовний склад другої ліги: «Калина» (Бугрин), ФК «Костопіль», «Полісся» (Рокитне), «Моноліт» (Кузнецовськ), «Водник» (Рівне), ХФК «Надія» (Рівне), «Стандарт» (Рівне), ФК «Острог»; а також команди, участь яких під питанням: «Горинь» (Дубровиця), «Енергія» (Володимирець), АМАКО (Симонів), ФК «Підлужжя» (Дубенський р-н), «Спартак» (Дубно), ФК «Кричильськ» (Сарненський р-н), ФК «Млинів».

Другий варіант: дві підгрупи («Північ» і «Південь») по 7-8 команд, котрі гратимуть в два кола, а найкращі з них розіграють призові місця у фінальній «пульці».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Великий футбольний сезон на Рівненщині розпочнеться 18 квітня
ОДЕК та ФК «Малинськ» - фаворити перед заключним етапом Меморіалу Шморгуна
На обласному Меморіалі Шморгуна вже зіграно три тури

Також комітетом з проведення змагань РОФФ розглядається новий формат обласної «Ліги чемпіонів». Зокрема, пропонується варіант з проведенням двох кваліфікаційних раундів (в яких команди будуть розподілені на «сіяних» та «несіяних» - з урахуванням рейтингу та територіальним принципом) і групового етапу з двох груп по чотири команди (по три гри вдома і на виїзді).

Довідка ОГО.

У сезоні 2014 року обласні змагання з футболу розпочалися 12 квітня 2014 року матчами 1/16 фіналу Кубка області і завершилися 9 листопада матчем за Суперкубок Рівненщини. Володарем Кубка та чемпіоном Рівненської області став оржівський ОДЕК, володарем Суперкубка – сарненський «Маяк».

У чемпіонаті Рівненської області 2014 року (перша ліга) змагалося 9 команд, у першості Рівненської області 2014 року (друга ліга) – 8 клубів.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ