Ми у Facebook
07.04.2015, 14:15

МФК «Кардинал-Рівне» у товариській грі розтрощив «Інтер-Юніор» [+Відео]

Рівненський повпред у Екстра-лізі – МФК «Кардинал-Рівне» - заповнив паузу перед відповідальними матчами play-off товариською грою проти юних аматорів зі Львова. Свою професійність рівненські футзалісти підтвердили 14-ма м’ячами, відправленими у сітку воріт суперника.
Матч із «Кардиналом» для львівського клубу став першим подібним досвідом. До цього шляхи «Інтер-Юніор» із шляхами клубів Екстра-ліги «не перетиналися». Команда із міста Лева усі вісім років свого існування грала лише в аматорських турнірах своєї області.

Тому очікувано, справжньої боротьби на майданчику не вийшло. У сітку воріт гостей влетіло чотирнадцять м`ячів - чотири рази відзначився Михайло Волянюк, тричі голи забивали Сергій Піддубний та Володимир Сондак, ще один м’яч на рахунку Євгена Ланко. Крім того, три голи гравці «Інтер-Юніор» забили собі та лише один – в протилежні ворота. Отож, підсумковий рахунок поєдинку – 14:1 на користь рівненчан.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

В останній грі регулярного чемпіонату «Кардинал» гримнув дверима

«Кардинал» і «СумДУ» влаштували гольову феєрію у Рівному

Післяматчеві інтерв'ю головного тренера рівнян Сергія Піддубного та президента і тренера львів'ян Назара Станкевича у відеоогляді, люб’язно наданому МФК «Кардинал-Рівне»:



Нагадаємо, що напередодні МФК «Кардинал-Рівне» залишили два провідні гравці. Так, як повідомлялося на офіційному сайті клубу, за обопільною згодою, було розірвані контракти з гравцями Мар'яном Маринюком Віталієм Денюжкіним.






На правах реклами