Ми у Facebook
08.04.2015, 17:45

Меморіал Молчановського 2015 завершився перемогою «Славії» з Омеляни [Фото+Відео]

5 квітня у Рівному відбулися заключні поєдинки Меморіалу Молчановського, в яких і визначився переможець цього передсезонного турніру з футболу. У вирішальному матчі «Славія» з Великої Омеляни зіграла внічию із АМАКО (Симонів) та здобула головний трофей змагань.
Турнірна ситуація на Меморіалі в заключному турі складалася такими чином, що омелянцям достатньо було і нічиєї, щоб лишитися на верхівці турнірної таблиці. Відповідно, «амаківців» із Гощанського району влаштовувала тільки перемога.

Подібний розклад сил перед очним двобоєм двох головних претендентів на перемогу в Меморіалі і визначив сам характер гри. Гравці з Симонова, переважно, атакували, футболісти з Омеляни – в основному, захищалися. Врешті-решт, АМАКО так і не спромоглося забити хоча б один м’яч і гра завершилася «сухою нічиєю» – 0:0.

Більше того, втративши вдруге поспіль очки, симонівський клуб опинився, в підсумку, лише третім – «Крокус» із Великого Олексина мінімально переграв малинівську «Чайку» (1:0) та випередив АМАКО у боротьбі за другу сходинку «турнірки».

Отож, призова трійка Меморіалу Молчановського набула такого вигляду:

1. «Славія» - 11 очок;
2. «Крокус» - 10 очок;
3. АМАКО – 9 очок.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Меморіал Молчановського 2015: у лідерах - АМАКО та «Славія»

Меморіал Молчановського 2015: підійшов до завершення перший етап

Переглянути результати усіх матчів заключних турів та турнірні таблиці за 1-6 та 7-14 місця на сайті РМФФ.

Відзначимо, що у минулому році переможцем Меморіалу Молчановського стали гравці АМАКО, а для команди з Омеляни подібний успіх став другим в її історії – всі призери змагань.













Довідка «ОГО».

Кубок двох футбольних федерацій - Рівненської міської та Рівненської районної – проводиться із весни 2009 року в якості підготовчого турніру до «великого сезону». В 2013 році він отримав офіційну назву - МЕМОРІАЛ ЛЕОНІДА МОЛЧАНОВСЬКОГО.

Леонід Молчановський - народився 9 грудня 1913 року в місті Дубно. Там же почав займатися футболом. На початку 30-х років минулого століття з'явився у складі провідної луцької команди ПКС («Поліційний клуб Спортовий»). Разом із цим колективом вдало виступав у першості Волинського Окружного Союзу Футболу: його команда в 1932 році виборола срібні медалі, а в сезонах 1934 і 1935 років здобувала звання чемпіона. Наприкінці 30-х років Леонід Молчановський грав за команду робітників «Балтик» із польського міста Гдиня. За підрахунками самого Молчановського, який постійно вів записи своїх ігор у щоденнику, він забив до 1937 року майже 400 голів. У 1946 році, демобілізувавшись з армії, Леонід Молчановський продовжив заняття улюбленою справою у Рівному. В якості досвідченого футболіста, він захищав кольори рівненського «Локомотива». Саме Леонід Серафимович Молчановський став тренером новоствореного у 1956 році «Колгоспника», і саме цій людині зобов'язаний своїм становленням рівненський професійний футбол. Зірка однієї із найбільш значимих по­статей рівненського футболу згасла наприкінці XX століття.





На правах реклами