Ми у Facebook
20.04.2015, 15:00

У IX Кубку Бізнес-ліги ОГО зіграно перші поєдинки [Фото+Відео]

У суботу, 18 квітня відбулися матчі першого туру весняного перехідного Кубку «Бізнес-ліги ОГО» з футзалу, який проводить ОГО та Рівненська міська федерація футболу (РМФФ).
Першими на паркет спортивної зали Рівненського технікуму технологій та дизайну вийшли команди «Рівнеобленерго» та «Атлетіка», двобій яких перетворився у справжню гольову феєрію. В підсумку, «енергетики» виявилися трішки точнішими від своїх візаві під час завершення атак, що дозволило їм здобути нелегку перемогу з перевагою лише в один м’яч – 7:6.

В наступній грі Кубка було зафіксовано першу нічию в турнірі – битва двох фаворитів змагань «Славії» та «Комфорт-Сервіса» завершилася бойовою нічиєю 4:4. Відзначимо, що перемогти віце-чемпіона Бізнес-ліги ОГО 2014 «славістам» не допомогли, навіть, зусилля Віталія Дєнюжкіна та Мар’яна Маринюка, які ще буквально тиждень тому захищали кольори МФК «Кардинал-Рівне».

В інших зустрічах такої впертої боротьби, як у стартових поєдинках, не вийшло – перевага «Граніта», «Феміди» та «Рівнегаза» над своїми візаві виявилися помітною неозброєним оком, що дозволило принести в скарбничку цих команд по три повноцінні очки.

Результат всіх матчів 1 туру, 18 квітня.

«Рівнеобленерго» - «Атлетік» - 7:6
«Славія» - «Комфорт-Сервіс» - 4:4
«Тріумф» - «Граніт» - 5:7
«Феміда» - ОГО – 10:2
«Рівнегаз» - «Рівне-112» - 10:5

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У суботу стартує IX Кубок Бізнес-ліги ОГО

«Феміда» - володар Кубка «Бізнес-ліги «ОГО» з міні-футболу!

Нагадаємо, що всі поєдинки відбірного етапу відбуватимуться у спортивній залі Рівненський економіко-технологічний коледж НУВГП (вул. Литовська, 53). Вирішальні зустрічі – «матчі на виліт» - будуть проведені в ДЮСШ №4 (вул. Фабрична, 7).

ПОЛОЖЕННЯ змагань.

ІСТОРІЯ змагань.













На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ