Ми у Facebook
22.04.2015, 14:15

На Рівненщині будуть шукати своїх власних Роналду і Мессі!

ОГО та Рівненська обласна федерація футболу (РОФФ) зі стартом нового футбольного сезону на Рівненщині вирішили розпочати пошуки місцевих Роналду та Мессі. Мова йде про заснування спеціальної відзнаки для місцевих бомбардирів – «Приз для кращОГО голеадора Рівненської області».
Щодо деталей конкурсу, то він буде проводиться з-поміж гравців, які забили голи у складі команд із Рівненської області, котрі, в свою чергу беруть участь у головних обласних змаганнях - Чемпіонаті Рівненської області з футболу сезону 2015 року (перша ліга), Першості Рівненської області з футболу сезону 2015 року (друга ліга), Кубка Рівненської області з футболу сезону 2015 року, Суперкубка Рівненської області з футболу сезону 2015 року, обласного турніру «Меморіал Володимира Шморгуна» 2015 року, турнірі «Ліга чемпіонів-2015» з футболу серед переможців і призерів районних та міських змагань.

Також до цього переліку внесені поєдинки в Чемпіонаті України серед аматорів 2015 року та Кубку України серед аматорів 2015 року.
В залежності від рейтингу турніру, за кожен проведений м’яч гравцю будуть нараховуватися бали – від 1 до 2,5.

Зокрема, гол у чемпіонаті Рівненської області з футболу сезону 2015 року (перша ліга) буде оцінюватися в 2 бали; в другій лізі – 1 бал; в Кубку – 1,5 бала; Суперкубку – 2 бали; обласному турнірі «Меморіал Володимира Шморгуна» – 1,5 бала; в турнірі «Ліга чемпіонів-2015» – 1 бал; в Чемпіонаті України серед аматорів – 2,5 бала; в Кубку України серед аматорів 2015 року – 2 бала.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Кубку області з футболу проведено жеребкування 1/16 фіналу – пари та календар

Кубок Завацького 2015 залишився в ОДЕКа

Врешті-решт, футбольний голеадор, котрий за підсумками сезону набере найбільшу кількість балів, в кінці сезону отримує головну нагороду – «Приз для кращОГО голеадора Рівненської області». Крім того, проміжні підсумки конкурсу планується підводити щомісяця, відзначаючи кращих бомбардирів на цьому відтинку часу.

Подібний приз в історії рівненського футболу буде вручатися чи не вперше. До цього часу РОФФ, після закінчення сезону, нагороджувало лише кращих бомбардирів у першій та другій обласних лігах.

Довідка ОГО.

«Золотий бутс» — європейська футбольна нагорода, якою починаючи з сезону 1967/68 відзначається найкращий бомбардир вищих дивізіонів національних футбольних чемпіонатів країн УЄФА. Поточними володарями «Золотого бутса» (2013/2014) є півзахисник іспанського клубу «Реал (Мадрид)» та капітан збірної Португалії Кріштіану Роналду і уругвайський нападник англійського «Ліверпуля» Луїс Суарес, кожен з яких відзначився 31 голом. Рекордсменами за кількістю нагород (по 3 рази) є Ліонель Мессі та Кріштіану Роналду. Найкращий показник результативності був показаний у сезоні 2011/2012 та належить Лео Мессі, що забив 50 м'ячів.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ