Ми у Facebook
29.04.2015, 17:00

«Приз кращОГО голеадора Рівненщини» у березні завоював Олександр Гергелюк

Першим володарем спеціального призу, заснованого ОГО для кращого футбольного бомбардира Рівненщини, став капітан ФК «Малинськ» Олександр Гергелюк. В активі захисника малинців – сім голів, забитих на обласному Меморіалі Шморгуна.
Гравець ФК «Малинськ» на три м’ячі випередив найближчих переслідувачів – Степана Кащина із ФК «Вельбівне» та Олександра Колоса із кузнецовського «Ізотоп-РАЕС», в активі яких по чотири точних удари.

Ще сім футболістів на Меморіалі відзначилися по три рази. Це Ігор Алімов, «Маяк» (Сарни), Олександр Апанчук та Віктор Газицький із ОДЕК (Оржів), Віталій Брикса та Юрій Козлюк із ФК «Малинськ», Руслан Туліглович, ФК «Садове» та Юрій Мельник, «Водник».

Таким чином, крім почесного диплома, який засвідчив перемогу у березні та спеціального призу від редакції ОГО, Олександр Гергелюк отримав 10,5 балів у боротьбі за головну нагороду – «Приз кращОГО голеадора Рівненської області 2015».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Рівненщині будуть шукати своїх власних Роналду і Мессі!

Кількість претендентів на Кубок області з футболу зменшилася до восьми

Нагадаємо, що конкурс проводиться серед гравців, які забивали та будуть забивати м'ячі у складі команд із Рівненської області, котрі, в свою чергу беруть участь у головних обласних змаганнях - Чемпіонаті Рівненської області з футболу сезону 2015 року (перша ліга), Першості Рівненської області з футболу сезону 2015 року (друга ліга), Кубка Рівненської області з футболу сезону 2015 року, Суперкубка Рівненської області з футболу сезону 2015 року, обласного турніру «Меморіал Володимира Шморгуна» 2015 року, турнірі «Ліга чемпіонів-2015» з футболу серед переможців і призерів районних та міських змагань.

Також до цього переліку внесені поєдинки в Чемпіонаті України серед аматорів 2015 року та Кубку України серед аматорів 2015 року.

В залежності від рейтингу турніру, за кожен проведений м’яч гравцю будуть нараховуватися бали – від 1 до 2,5.

Зокрема, гол у чемпіонаті Рівненської області з футболу сезону 2015 року (перша ліга) буде оцінюватися в 2 бали; в другій лізі – 1 бал; в Кубку – 1,5 бала; Суперкубку – 2 бали; обласному турнірі «Меморіал Володимира Шморгуна» – 1,5 бала; в турнірі «Ліга чемпіонів-2015» – 1 бал; в Чемпіонаті України серед аматорів – 2,5 бала; в Кубку України серед аматорів 2015 року – 2 бала.





На правах реклами