Ми у Facebook
04.05.2015, 14:45

Міноборони відповіло депутатам Рівненської облради

Депутати Рівненської обласної ради зверталися до Міністерства оборони України щодо вдосконалення процедури транспортування загиблих воїнів з зони АТО.
У своєму зверненні депутати обласної ради наголошували, що «відповідно до пункту 5.2 Інструкції про зберігання тіл військовослужбовців, які загинули (померли) під час проходження військової служби, командир військової частини, у якій проходив службу загиблий (померлий), несе персональну відповідальність за організацію транспортування тіла загиблого (померлого) до місця поховання.

Слід зауважити, що у цей непростий для країни час складаються такі обставини, що командири військових частин не можуть повною мірою взяти на себе відповідальність за організацію процедури, визначену вказаною Інструкцією, оскільки задіяні у виконанні бойових завдань, поставлених керівництвом Антитерористичної операції. Вважаємо, що механізм транспортування тіл загиблих потребує вдосконалення відповідно до нових умов, в яких нині живе країна».

У Міністерстві розглянули звернення рівненських депутатів та повідомили, що готують наказ щодо вдосконалення процедури з організації транспортування воїнів, які загинули в зоні проведення АТО.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Депутати хочуть скликати позачергову сесію Рівненської облради

Рівненщина: частина місцевих депутатів вже пройшла медогляд

За інформацією прес-служби Рівненської облради





На правах реклами