Ми у Facebook
05.05.2015, 13:00

У Рівному відкриють фотовиставку вагітних

Конкурс вагітних "Пузата мама 2015" влаштували у Рівному. Захід для міста став вже традиційним та присвячений Дню матері.
12 вагітних рівнянок, фіналісток конкурсу вагітних “Пузата мама” відчули себе справжніми фотомоделями. І вже 7 травня усі охочі рівняни зможуть побачити результат спільної роботи. На фотосвітлинах усі майбутні мами традиційно постануть з розмальованими животиками.

Показати справжню красу майбутніх мам, а також додати позитиву на пологи — таку мету ставлять організатори проекту. За словами фотографа проекту Марини Худаніч фотосесія здатна вплинути на самопочуття майбутньої матусі.


Рівненським вагітним влаштують вечірку [+Фото]


- Від процесу зйомок задоволення отримують і фотограф, і вагітна. Краса вагітної жінки йде зсередини, з самого серця, відбивається в погляді, в рухах, ніжній усмішці. У цей час обов`язково слід отримувати максимум позитивних емоцій і вражень, що, безсумнівно, добре позначається на розвитку малюка і стану здоров`я самої майбутньої мами.

Зйомки відбулись у фотостудії LIKE IT PHOTO.

Готуючись до фотозйомок кожна з майбутніх мам обрала для себе стиль фотосесії, а команда досвідчених майстрів допомогла втілити цей образ у життя.

Під кожен образ підбирається малюнок - боді-арт. Ексклюзивний аквагрим та візаж створили Марія Горуна фейс-арт студія "Щасливе дитинство" та Катерина Алексієвець.


Рівне: як "Пузаті мами" фотографуються у яскравих образах


Усіх рівнян та їх діток запрошують у Рівненську обласну державну бібліотеку на відкриття фотовиставки 7 травня о 16 годині.

Між тим, вже 12 травня у кафе-барі "Глобус" о 17 годині відбудеться фінал проекту “Пузата мама”. А поки ж наші вагітні посилено готуються: вчаться дефілювати, відвідують тренінги, майстер-класи, фітнес-заняття, аби вкотре здивувати коханих чоловіків, друзів, батьків та й зрештою усіх рівнян!

Читати також:

Вагітні рівнянки мали фотосесію у яскравих образах [+Фото]

Рівне: як "Пузаті мами" фотографуються у яскравих образах

«Пузата мама» обрала рівнянок для участі у проекті [+Фото]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ