Ми у Facebook
19.06.2015, 10:15

"Думки вголос": цього тижня - десятий випуск!

Програма "Думки вголос" на порталі OGO.ua минулого тижня відзначила перший невеличкий ювілей - знімальна група записала десятий випуск проекту. Хто став його гостем і про що говорив із ним ведучий Віталій Голубєв?
Політики і громадські активісти, підприємці, освітяни, медики, депутати різних рівнів - різні за родом занять і біографією жителі Рівненщини ставали гостями програми "Думки вголос" у перших її десяти випусках. Ювілейний, десятий випуск знімальна група записала з людиною, яка поєднує успішну підприємницьку діяльність і активну громадянську позицію. Гостем програми став генеральний директор групи компаній "Укртехнофос", депутат Рівненської обласної ради Юрій Супрунюк.

Провідний вітчизняний виробник мінеральних добрив, підприємство, яке успішно працює на європейських ринках, група компаній "Укртехнофос" цими днями саме відзначила 15-річчя. Про те, як вдається підприємству успішно працювати на ринках України та Євросоюзу в нинішній непростий час, Юрій Супрунюк розповів глядачам програми "Думки вголос". Окремо йшлося про нові виробництва, нові робочі місця, які впродовж останніх років створила на Рівненщині група компаній "Укртехнофос", де нині працює вже понад 300 людей.

Інший блок розмови - громадсько-політичний: ведучий Віталій Голубєв поспілкувався з Юрієм Супрунюком про його бачення ефективності роботи Рівненської обласної ради, досвід депутатської діяльності, пріоритетні напрямки, над вирішенням яких мала б працювати обласна рада для ефективного розвитку економіки Рівенщини.

На завершення розмови Юрій Супрунюк як людина, яка активно допомагає українській армії, жителям Сходу України, працевлаштовує переселенців із зони АТО, поділився власними думками про сьогоднішній вкрай складний етап, який переживає наша держава, коли через підтримку армії, переселенців зі Сходу та один одного ми творимо нову якість української нації.

Отож, читайте вже цього четверга на сторінках газети "ОГО" інтерв'ю з Юрієм Супрунюком та дивіться на наступного тижня на порталі OGO.ua новий випуск програми "Думки вголос" з його участю! Газета "ОГО" - вже у продажі, запитуйте її в мережі торгівлі друкованою продукцією "ОГОпрес"!

До теми:

Юрій Супрунюк і "Укртехнофос" - у програмі "Ранкова кава"

Рівне: "Укртехнофос" будує Європу в Україні

Вибір "ОГО": Юрій Супрунюк. "Завжди рухатися тільки вперед"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ