Ми у Facebook
24.06.2015, 16:00

Депутати вирішили повернути напівзруйнований «Авангард» у власність міста [+Фото]

Стадіон «Авангард», який потребує серйозної реконструкції, прийнято в комунальну власність міста Рівне. Міські депутати підтримали таке рішення на черговій сесії міської ради. Правда, голосувати довелося двічі...
Стадіон «Авангард» було прийнято на баланс міста разом із усіма під трибунними приміщеннями, хоча доцільність саме такого розвитку подій у багатьох депутатів викликала сумніви. Всього за це рішення на другому пленарному засіданні 51-ї сесії Рівнеради проголосувало 29 із 31 присутнього депутата.

«Декілька років тому ми з обласною радою поділили власність «Авангарду», щоб провести якісний ремонт, але з того моменту ні копійки не було виділено з обласного бюджету. За це рішення можна голосувати тільки тоді, коли область виділить кошти на реконструкцію стадіону. Це стадіон обласного значення, на ньому проходять обласні змагання. Зараз нам пропонують, щоб ми назад прийняли «Авангард» повністю у свою власність. Але ми не зможемо самі провести ремонт напівзруйнованого стадіону», - відзначив з цього приводу депутат Юрій Запорожень.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівне: на стадіоні "Авангард" шанувальники футболу провели толоку

Проект оновленого стадіону "Авангард" у Рівному таки презентують

Натомість, секретар Рівнеради Андрій Грещук попросив депутатів все ж прийняти стадіон повністю у комунальну власність міста, але із проханням до обласної ради, що у 2016-2017 роках вона передбачила субвенцію з обласного бюджету на ремонт стадіону.











На правах реклами