Ми у Facebook
30.06.2015, 18:30

Обласний футбол: упевнений фініш «Маяка» та чергова осічка ОДЕКа [Фото+Відео]

У першій та другій лігах області матчами 9 туру завершилося перше коло змагань. І в обох дивізіонах на перших місцях на проміжному фініші опинилися представники Сарненщини. У чемпіонаті «Маяк» із Сарн випередив «Сокіл» та ОДЕК, а в першості кричильський «Колос» обігнав ФК «Млинів» та «Калину».
Свою останню перемогу у першому колі «Маяк» здобув у Кузнецовську, де відправив три «сухих» м’ячі у ворота «Ізотоп-РАЕС». «Полегшив» завдання для гостей арбітр матчу, котрий в дебюті гри вилучив голкіпера атомників. Польовий гравець, котрий став у ворота, зрозуміло, повноцінно замінити воротаря не зумів. В підсумку, кузнецовці поступилися 0:3.

Гості здобули перемогу у дев’ятому турі і в Садовому. Єдиний гол у цій грі був проведений радивилівськими футболістами з «крапки». Мінімальна вікторія дозволила закріпитися «Соколу» на другій сходинці турнірки, потіснивши звідти команду з Оржева.

Щодо ОДЕКа, то оржівці у домашній грі проти ФК «Гоща-АМАКО» також відкрили рахунок з одинадцятиметрового і впевнено контролювали перебіг подій більшість ігрового часу. Проте за чверть години до завершення поєдинку гощанці провели разючу контратаку, котра завершилася голом у ворота оржівського клубу. А часу, що лишилося, ОДЕКу не вистачило, щоб вдруге у грі вийти вперед.

ФК «Малинськ» прогнозовано здобув свої три очки у грі проти ФК «Вельбівне» і тепер зрівнявся за набраними очками з командою Оржева – в обох колективів по 17 балів та двоочкове відставання від «Сокола» та п’ятиочкове від «Маяка».

Нарешті, у «битві аутсайдерів» у Здолбунові місцевий «Волинь-Цемент» заробив друге очко у чемпіонаті, зігравши у результативну нічию з березнівським «Случем» 2:2.

Результати матчів 9 туру в першій лізі:
"Волинь-Цемент" (Здолбунів) - "Случ" (Березне) - 2:2 (юнаки – 0:4), ФК "Малинськ" - ФК "Вельбівне" – 2:0 (1:7), ОДЕК (Оржів) - ФК "Гоща-АМАКО" - 1:1 (6:0), ФК "Садове" - "Сокіл" (Радивилів) - 0:1 (5:0), "Ізотоп-РАЕС" (Кузнецовськ) - "Маяк" (Сарни) - 0:3 (1:1)


Турнірна таблиця після першого кола.

ФОТО з матчу ОДЕК – ФК «Гоща-АМАКО»









МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Обласний футбол: ОДЕК повернувся у першу трійку чемпіонату

Обласний футбол: ОДЕК повернувся у першу трійку чемпіонату

У другій лізі несподіваних результатів в останньому турі зафіксовано не було. Трійка лідерів –«Колос», ФК «Млинів» та «Калина» - здобули переконливі перемоги у своїх матчах і в такому ж порядку розмістилися в турнірній таблиці перед початком другого кола.

Результати матчів 9 туру в другій лізі:
ФК "Костопіль" - ФК "Острог-Академія" - 1:3, "Водник" (Рівне) - "Енергія" (Володимирець) - 3:3, "Калина" (Бугрин) - ФК "Зоря" - 3:0, "Колос" (Кричильськ) - "Стандарт" (Рівне) - 3:0, "Полісся" (Рокитне) - ФК "Млинів" - 1:3


Турнірна таблиця після першого кола.






На правах реклами