Ми у Facebook
03.07.2015, 11:15

ФФУ дозволила «Вересу» стартувати у другій лізі України [+Фото]

У четвер, 2 липня, рівненський «Верес» отримав офіційний дозвіл Федерації футболу України (ФФУ) взяти участь у Всеукраїнських змаганнях з футболу серед професійних команд другої ліги сезону 2015/2016 років.
Першим радісною звісткою для всіх шанувальників футболу поділився на своїй сторінці у соцмережі Олексій Хахльов, голова Рівненської обласної федерації футболу.

«Сьогодні 2 липня 2015 року - офіційний день народження народного футбольного клубу «Верес» Рівне! Дякую всім хто вірив і підтримував Нашу Мрію! Вона стала нашою реальністю - це наша спільна перемога! Вітаю всіх членів ФК «Верес» Рівне!!!», - емоційно прокоментував подію керманич футболу Рівненщини.

В підтвердження власних слів Олексій Хахльов виклав копію атестату, виданого громадській спілці «Рівненський футбольний клуб «Верес-Рівне» м. Рівне, який відповідає вимогам Положення «Про атестацію футбольних клубів I-ої та II-ої ліг» і який надає право брати участь у Всеукраїнських змаганнях з футболу серед професійних команд другої ліги сезону 2015/2016 років.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

ПФЛ перевірила готовність рівненського «Авангарду» до старту «Вересу» у професійній лізі

Наглядова рада «Вереса» затвердила бюджет клубу з дефіцитом у 2,5 млн грн








На правах реклами