Ми у Facebook
06.07.2015, 17:30

Повторний дебют «Вереса» відбудеться 22 липня у Щасливому

Відновлений рівненський «Верес» свою першу офіційну гру у статусі професійного клубу проведе у столиці України 22 липня у рамках попереднього етапу Кубка України. Суперником рівненчан стане київський «Арсенал», який прийматиме рівненську команду на «Княжій Арені» в смт Щасливе.
Після жеребкування календаря чемпіонатів Першої та Другої ліги та попереднього етапу Кубку України стали відомі й перші суперники рівненського «Вереса». Так, в 1/32 фіналу рівненчани поїдуть в гості до киян із «Арсеналу». На даному етапі змагань передбачена лише одна гра – переглянути всі кубкові пари.

На початку жеребкування представники ПФЛ відзначили, що «Верес» приймає участь у жеребкуванні «із зірочкою», оскільки команді необхідно пройти останні формальності, аби повноцінно стати членом ПФЛ.

Також перед процедурою жеребкування оголосили, що перші матчі Кубка та Чемпіонату України рівненська команда проведе на виїзді. Це пов’язано з необхідністю завершити ремонтні роботи на стадіоні «Авангард» в обласному центрі.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

ПФЛ перевірила готовність рівненського «Авангарду» до старту «Вересу» у професійній лізі

ФФУ дозволила «Вересу» стартувати у другій лізі України








На правах реклами