Ми у Facebook
07.07.2015, 16:00

Кубок області з футболу: претендентів на трофей лишилося лише четверо

Після завершення першого кола змагань у чемпіонаті та області минулої неділі, 5 липня, визначився й квартет клубів, котрі поборються за Кубок області з футболу. Це ОДЕК, ФК «Малинськ», «Сокіл» та ФК «Млинів».
У трьох із чотирьох поєдинках чвертьфіналу несподіванок не трапилося, хоча й тут найлегше далася перемога радивилівському «Соколу», котрий вдома переграв кузнецовський «Моноліт», який виступає у чемпіонаті Володимирецького району, із рахунком 6:2.

У Малинську прогнозовано перемогу святкував місцевий клуб, щоправда долю поєдинку вирішив всього один м'яч, котрий провів зі штрафного Віталій Брикса на останніх секундах основного часу – 1:0.

А от у Садовому, де зустрічався однойменний клуб та ОДЕК із Оржева, не обійшлося без додаткового часу – в перші 90 хвилин поєдинку була зафіксована нульова нічия. Зате в двох наступних овертаймах двічі відзначився Олександр Апанчук і оржівська команда повезла додому перемогу з рахунком 2:0.

Щодо несподіванки, то вона трапилася у Млинові, де місцевий клуб, котрий зараз лідирує у другій обласній лізі, зумів переграти минулорічного бронзового призера чемпіонату області ФК «Гоща-АМАКО». Гості першими відкрили рахунок у зустрічі, проте млинівчани відігралися перед самою перервою, а в другому таймі спромоглися провести переможний м'яч.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Обласний футбол: ОДЕК повернувся у першу трійку чемпіонату

Обласний футбол: упевнений фініш «Маяка» та чергова осічка ОДЕКа

7 липня відбулося жеребкування півфінальних пар Кубку Рівненської області з футболу. На цій стадії в турнірі команди гратимуть по два матчі. Перші ігри відбудуться найближчої неділі, 12 липня, а повторні - 19 липня.

Перші півфінальні ігри відбудуться у Малинську та Оржеві, де, відповідно, ФК «Малинськ» прийматиме ФК «Млинів», а ОДЕК – «Сокіл» із Радивилова. 19 липня ці ж пари зіграють у Млинові та Радивилові.

Нагадаємо, що фінальна гра за Кубок області запланована на 24 серпня.






На правах реклами