Ми у Facebook
14.07.2015, 17:15

«Верес» виграв першу гру на буковинських зборах [Фото+Відео]

Рівненський «Верес» провів свій перший поєдинок у Вижниці, куди прибув для проведення тренувального збору. У товариській грі рівненчани обіграли представника першої ліги Чернівецької області ФК «Путила».
Гра проти аматорів, які посідають лише 10 місце в обласному чемпіонаті, тривала два тайми по 35 хвилин. В кожній половині зустрічі «Верес» повністю змінював усі одинадцять своїх гравців.

Рахунок у матчі відкрив Богдан Скоцький – дальній прицільний удар застав зненацька кіпера суперників.

Під кінець поєдинку удар в ближній кут майже з лінії штрафного майданчика Микити Ігуменова приніс остаточну перемогу для рівненчан з рахунком 2:0.

«В нас є дуже багато важелів впливу та інструментів мотивації, щоб «Верес» перемагав своїх суперників з великим рахунком, але зараз не це основне, головне, щоб футболісти грали так як ми хочемо. Ось наприклад в грі з ФК «Путила», можна було б поставити просту задачу - забити супернику 5 голів в кожному таймі, і судячи з рівня команди - це цілком посильна задача, але так грають лише на районних чемпіонатах, а не в професійній лізі. Цього разу мені було важливо, щоб рівненські футболісти на практиці показали, на скільки вони засвоїли ті тактичні, теоретичні та ігрові навики, які ми відпрацьовували на тренуванні, і, незважаючи на те, що більшість присутніх уболівальників вихваляли гру команди у другому таймі, мені, набагато більше сподобалася саме перша половина гри. Те, що забили лише по голу в кожному ігровому відрізку - на сьогоднішній день - це питання другорядне» - прокоментував гру виконуючий обов'язки головного тренера РФК «Верес» Микола Філін.

Нагадаємо, що РФК «Верес» на тренувальних зборах пробуде до 19 липня. А вже 22 числа проведе свій перший офіційний матч - в рамках 1/32 фіналу у Щасливому рівненчани зустрінуться з київським «Арсеналом».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» відправився на тренувальний збір до Буковини

Першу свою перемогу «Верес» здобув у товариській грі




















На правах реклами