Ми у Facebook
15.07.2015, 09:15

«Верес» відправився на тренувальний збір до Буковини [+Фото]

Минулої суботи, 11 липня, троє воротарів та двадцять сім польових гравців РФК «Верес» вирушили на тренувальний збір, який пройде у Вижниці, що на Чернівеччині. Підготовка відбуватиметься на тренувальній базі київського «Динамо» на відстані 60 кілометрів до кордону з Румунією.
Наразі, тренерський штаб РФК «Верес» у складі Миколи Філіна, Дмитра Філін і Романа Максимюка визначився з переліком футболістів, які продовжать готуватися з командою до старту сезону, і матимуть можливість стати повноцінними гравцями клубу.

У Вижниці «вересівці» тренуватимуться до 19 липня. Також на зборах планується проведення декількох товариських поєдинків. Серед суперників стовідсотково – місцева «Буковиною», яка готується до нового сезону у другій лізі на цій самій тренувальній базі.

Як розповіли журналістам у РФК «Верес» на даний час із тридцяти футболістів буде відібрано не менше п`ятнадцяти, з якими буде підписано повноцінні контракти.

За інформацією з ПФЛ, керівництво рівненського клубу має 15 липня прибути у столицю та оформити остаточну заявку команди для старту в сезоні 2014-2015 років.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Повторний дебют «Вереса» відбудеться 22 липня у Щасливому

Першу свою перемогу «Верес» здобув у товариській грі














На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ