Ми у Facebook
27.08.2015, 11:10

Рівненський інститут Київського університету права отримав патріарше благословення [+Фото]

Патріарх Філарет пообіцяв особисто взяти участь у церемонії освячення та відкриття каплички на честь святителя Петра Могили.
30 липня 2015 року відбулася зустріч ректора Київського університету права НАН України Юрія Ладиславовича Бошицького з Предстоятелем Української Православної Церкви Київського Патріархату Святійшим Патріархом Київським і всієї Руси - України Філаретом.





Зустріч передбачала обговорення широкого кола питань співпраці між Київським університетом права НАН України, Київським Патріархатом та Київською православною богословською академією.





Зокрема, йшлося про здійснення спільних наукових досліджень у гуманітарно-правовій сфері, можливість залучення наукового потенціалу університету до організації заходів, що можуть сприяти покращенню духовного стану українського суспільства.

Зважаючи на це, Ю. Л. Бошицький взяв патріарше благословення на відкриття у Рівненському інституті Київського університету права каплички на честь видатного церковного та культурного діяча, палкого захисника православної віри святителя Петра Могили, у церемонії освячення та відкриття якої Патріарх пообіцяв особисто взяти участь.






На правах реклами