Ми у Facebook
10.09.2015, 15:00

У Зарічненському районі стріляли. Є поранений

Про це повідомила у соцмережі Facbook журналіст Анна Махно.
“Із власних джерел мені стало відомо таке: у Зарічненський район на потенційне місце видобутку бурштину приїхали невідомі на позашляховику з номерами “Правого сектора” і встановили декілька помп. Місцеві мешканці прийшли протистояти. Зчинилася стрілянина. За попередньою інформацією, є один поранений, а стрілків затримано.

В УМВС подію не спростовують, але наразі нічого не коментують. Мовляв, чекають більшої інформації з району. Та подейкують, що наказ НЕ КОМЕНТУВАТИ надійшов від самого міністра МВС.
За моєю інформацією, керівник “Правого сектора” на Рівненщині Роман Коваль нині поїхав у Зарічне також розбиратися у ситуації. Каже, що, що за люди приїхали з номерами ПС і стріляли, поки не знає. Перевіряє чи це були представники “ПС”, - написала Анна Махно.


Рівнянин вчинив стрілянину за бурштин [+Фото]


Між тим, як стало відомо "Ого" з власних джерел, під "Правий сектор" чи інші добровольчі батальйони нерідко маскуються нелегальні видобувачі бурштину, направлені на Рівненщину ділками зі столиці чи інших міст. Своїх людей вони спеціально вдягають у формений одяг з шевронами "ПС" чи інших батальйонів.





На правах реклами