Ми у Facebook
19.09.2015, 14:30

Програма "Думки вголос": заявіть про себе напередодні місцевих виборів!

Участь у програмі "Думки вголос" з Віталієм Голубєвим, яка виходить на OGO.ua та на сторінках газети "ОГО" - вдалий спосіб заявити про себе, свої погляди, свою справу напередодні місцевих виборів-2015!
Співрозмовники ведучого програми "Думки вголос", головного редактора Видавничого дому "ОГО" і ведучого телеканалу "Рівне 1" Віталія Голубєва - це люди активні, небайдужі до того, що відбувається навколо нас; люди, які мають власні погляди на ситуацію в державі та на Рівненщині й готові поділитися ними з читачами та інтернет-користувачами.

Народні депутати України, депутати Рівненської обласної та міської рад, лідери місцевих організацій політичних партій, керівники провідних лікувальних закладів, потужних підприємств, громадські активісти - всі вони були учасниками програми "Думки вголос" упродовж перших півроку її існування.

Нині, коли стартує активна стадія виборчої кампанії на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року, - ми запрошуємо всіх, хто прагне заявити про себе якнайширшій аудиторії, до спілкування у програмі "Думки вголос"!

Участь у нашому проекті - це доволі вдалий крок, адже ви отримаєте дві аудиторії: багатотисячну армію інтернет-користувачів (інтернет-ресурс №1 Рівненщини - портал OGO.ua) та багатотисячну читацьку аудиторію газети "ОГО" по всій Рівненській області! А крім того, ви зможете використовувати відзняте і професійно змонтоване відео на власних інтернет-ресурсах (сайт, сторінки в соцмережах). Тобто, витративши 20 хвилин часу на запис програми, ви отримаєте інформаційний продукт, який житиме довго - стільки, скільки це буде актуально саме для вас!

Отож, запрошую до спілкування у програмі "Думки вголос"! І пропоную переглянути кілька свіжих випусків нашої передачі.

Власник Рівненського льонокомбінату Олег Червонюк: Я міг би бути міським головою Рівного

Ректор Національного університету “Острозька академія” Ігор Пасічник: Об'єднання вузів на Рівненщині неможливе

Лідер громадського руху “Народний контроль Рівненщини” Дмитро Сільман: Разом зробимо більше

Лідер рівненської “Батьківщини” Микола Кучерук: Ідемо на вибори під гаслом: порядок і справедливість

Лідер Радикальної партії Ляшка на Рівненщині Оксана Лозова - про медицину і політику

Головний лікар Рівненської обласної клінічної лікарні Іван Зима: Горджуся нашим колективом

Запрошую до спілкування у програмі "Думки вголос"! Телефонуйте (050) 339 39 85, (098) 500 47 60, пишіть на vg2001@ukr.net - і ви отримаєте детальнішу інформацію.





На правах реклами