Ми у Facebook
27.10.2015, 13:00

У новому випуску програми "Ранкова кава": "Майстерня ідеальних свят" [+Відео]

У новому випуску програми «Ранкова кава», яка виходить на рівненському інформаційному порталі OGO.ua ведуча Ольга Данилюк поспілкувалася з Вікторією та Наталією, які є керівниками агенції «Майстерня ідеальних свят» і разом з ними дізналася всі секрети підготовки до весілля своєї мрії.
- Давайте почнемо розмову, пригадуючи, з чого все почалося? Як виникла назва «Майстерня ідеальних свят»?

- Ми сестри, до того, як розпочали займатися організацією свят Наталка працювала вчителем англійської мови. Щодо мене, то я теж пробуваласебе у різних сферах. У нас з дитинства проявлялися організаторські здібності. Одного дня я запропонувала Наталці спробувати організовувати дитячі свята. Так, як сестра дуже легка на підйом, то вона погодилася. Ми розпочали роботу три роки тому і від дитячих свят перейшли до організації весіль.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ

У назві нашої агенції — «Майстерня ідеальних свят» — ми використали абревіатуру МІС. Для наречених вона слугує певним нагадуванням. До нас наречена приходить «міс», тобто неодруженою дівчиною, а коли ми з нею прощаємося, то вона вже заміжня жінка.




- Досить часто можна почути, прочитати про те, що від організаторів свят можна відмовитися, адже це марна витрата коштів та часу. Які ще стереотипи вам доводилося розвінчувати?


- Про організацію весілля існує чимало міфів. Так, наприклад, часто говорять про те, що організація свята коштує дуже дорого. Але насправді це економія вашого часу, ваш спокій, а зустрічі, які відбуваються з організаторами свят – це не марна трата часу, а звіт про проведену роботу. За той час, коли вам організатори працюють над вашим святом ви можете далі продовжувати працювати і заробляти гроші.
Також існує міф про те, що організатори свят – це спекулянти, які намагаються нажитися на замовниках. Наприклад, продають фотографа, який коштує 5 тисяч за 10. Але це зовсім не так. Наша агенція працює за таким принципом ми маємо фіксованого гонорару за свої послуги. Спеціалістів ми пропонуємо за тими ж цінами, які вони оголошують офіційно на своїх сайтах чи сторінках у соцмережах. Це легко перевірити. Нам дуже важлива довіра нашого клієнта, а нечесність – це не наш принцип роботи.

Замовляючи організацію весілля саме в нашій агенції, ви отримуєте послуги координатора весілля безкоштовно. Ми зацікавлені в тому, щоб все пройшло ідеально і за це не беремо гроші. Бо вийде так, що ми все підготували і передали вам. А в день весілля скоординувати роботу спеціалістів не буде кому, бо ви економите на послугах координатора. Саме тому координація весілля – це подарунок для наречених і їхніх батьків від «Майстерні ідеальних свят».

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ



- А в чому основна різниця між поняттями «координатор» та «організатор» весілля? Яке з понять ширше?

- Коли ви замовляєте організацію весілля, то ми починаємо роботу з нуля. Починаючи від пошуку ресторану, ведучих, фотографів, відео операторів, поліграфії, декору – це все лягає на наші плечі. Коли ж потрібні послуги координатора, то це людина, яка може почати роботу з вами за два тижні до весілля. Якщо замовляєте тільки координатора, то ми не можемо відповідати за якість послуг, які ви вже до цього замовили.

- Нині в мережі інтернет можна прочитати і знайти купу інформацію про те, як організувати весілля. Чому все таки варто не займатися самоорганізацією і довіритися професіоналам?


- Ви дивитися на це одним поглядом, а професіонал більш широко може поглянути на організацію вашого свята. Крім того, організатор весілля порадить вам, які кольори весілля обрати, яку тематику весілля обрати, порадить найкращих спеціалістів. Ми можемо порадити те, на чому можна зекономити і навпаки скажемо про те, що є основні моменти, на яких ні в якому випадку не варто економити. Крім того, часто у молодят можуть виникати суперечки через підготовку весілля і це призводить до негативу. Найкраща похвала від наших наречених – це коли вони відпочивають під час підготовки до нього.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ

- Яким, на вашу думку, повинен бути перший етап підготовки до весілля?

- Ми думаємо, що це замовлення весільного організатора. Принаймні ви маєте зустрітися з професіоналом і поговорити, щоб зрозуміти, чи потрібен він вам, чи ви впораєтеся з підготовкою самі. За це грошей точно не беруть.



Кожна людина чи то організація має в своїй основі принципи своєї роботи. Які принципи заклали ви в «Майстерні ідеальних свят»?
Перш за все – це відповідальність. Мова йде про відповідальність перед собою та замовниками. Наступний принцип – це чесність. «Нагріти» наречених на велику суму — не наш метод роботи. Пропонувати тільки тих спеціалістів, в яких ми впевнені, щоб зробити цей день насправді найкращим. Ми особистісно переживаємо кожне весілля і робимо все максимально якісно.

- Скільки часу потрібно на підготовку ідеального весілля?


- Три-чотири місяці буде достатньо. У нас невеличке місто, ресторанів у нас достатньо і тому знайти зал проблемою не буде. Якщо, для прикладу, почали підготовку в березні, то вже в липні можете вийти заміж. Процес підготовки не варто розтягувати, бо наречена починає думати-передумувати і вагатися стосовно стилістики свята, культурної програми і т.д.

- В сезон ви організовуєте не менше десяти весіль, були у вас такі, які запам’яталися найбільше? Були екстравагантні замовлення?


- До нас звернулася наречена, яка сказал, що хоче гангстерське весілля. Ми погодилися втілити мрію в життя. Наречена була вдягнена в стилі леді 20-х —30-х років ХХ ст., дружки теж і всі гості теж перевтілювалися в стиль весілля. Це весілля ми вважаємо нашою «родзинкою». На цьому весіллі проводили майстер-клас з танцю чарльстон, був салют з грошей, на діток збирали гроші в чемодани, батьки вітали наречених піцою…хотілося б наголосити на тому, що якщо ви замовляєте тематичне весілля, то це не означає, що воно буде дорожче, ніж звичайне весілля.

- А щодо тематики весілля, то ви можете допомогти її обрати чи вигадати?

- Ми спілкуємося з нареченими, виявляємо їх інтереси, захоплення і шукаємо спільну точку дотику, після чого починаємо працювати. Крім того, ми говоримо з нареченими чи реально їх ідеї втілення в життя і можемо сказати про те, скільки це буде коштувати.


Наречені, дівчата, на своєму весіллі ви повинні посміхатися, бо ви – взірець для всіх, хто присутні на вашому весіллі. А всім читачам журналу «ВІТАЄМО!» ми бажаємо, щоб ви завжди посміхалися, завжди мріяли, вірили в себе, а якщо вважаєте, що неможливо щось реалізувати, то ми вам допоможемо втілити мрії в життя.

МАЙСТЕРНЯ ІДЕАЛЬНИХ СВЯТ

т. 067 117 35 08, 093 91 35 127
www.mis-agency.com







На правах реклами