Ми у Facebook
10.11.2015, 09:15

У «ПриватБанку» Рівненщини запевнили: черг і масового зняття вкладів нема

Фото http://joinfo.ua

А чутки про начебто націоналізацію банку назвали "інформаційною провокацією, яка загрожує стабільності банківської системи України".
- У Рівненській області всі відділення працюють в штатному режимі. Жодних обмежень по банківських операціях немає. ПриватБанк продовжує покращувати умови обслуговування клієнтів, облаштовуючи згідно сучасних вимог та інноваціних банківських технологій відділення та впроваджуюючи зручні мобільні сервіси для самостійного здійснення операцій клієнтами, - завпевнив ОГО керівник прес-офісу ПриватБанку у Рівному Андрій Хмельник.

Чи варто хвилюватися рівнянам через можливу націоналізацію «ПриватБанку»?


У свою чергу, керівництво Національного банку України нагадало, що ситуація в найбільших банках знаходиться під постійним контролем регулятора, і лідери ринку працюють в безперебійному режимі.

Рівняни вперше спробували українську жувальну гумку [+Фото]

“Зараз для атаки на ПриватБанк використовуються брудні технології. Дуже важливо, щоб це зрозуміли його вкладники та клієнти, – сказав директор-розпорядник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Костянтин Ворушилін, –  Наразі ми активно співпрацюємо з ПриватБанком, але виключно з питань виплати компенсацій вкладникам неплатоспроможних банків. Цей банк є одним із найактивніших агентів. Крім того, як банк з найбільшим портфелем депозитів фізичних осіб, ПриватБанк здійснює найбільші відрахування регулярних зборів до Фонду гарантування”.





На правах реклами