Ми у Facebook
14.12.2015, 10:31

"Ранкова кава": Ще більше комфорту від «Ріверсайду» [+Відео]

В рамках програми "Ранкова кава", що виходить на інформаційномиу порталі OGO.ua ми продовжуємо слідкувати за перебігом будівництва житлового комплексу "Ріверсайд", що на вулиці Небесної сотні у Рівному.

ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ РАНКОВА КАВА


У житловому комплексі «Ріверсайд» клієнт має можливість придбати як одно- так і двокімнатні квартири. Покупцям пропонують стандартне планування – це квартири одно- та двокімнатного типу. Проте на стадії будівництва є можливість об’єднання у трьохкімнатну і більше квартиру. Забудовники пропонують можливості індивідуального планування, в якому вам допоможуть дизайнери житлового комплексу. Тим самим, якщо квартира ще не збудована, то ви маєте можливість замовити розташування перестінок і вже починати мріяти, який ремонт та дизайн у них буде.


БІЛЬШЕ ПОДРОБИЦЬ НА ВІДЕО


Варто наголосити, що у ціну за квадратний метр ЖК «Ріверсайд» включений двоконтурний газовий котел, вже встановлені металопластикові вікна та лоджії. Лоджії засклені двокамерними склопакетами, а також утеплені 15 см мінеральної вати, зашиті гіпсокартоном. Стіни у квартирах здаються вже поштукатурені. В кожному приміщенні проведена електророзводка на 4 розетки, вимикач і центральну точку точку освітлення. Представники забудовника подбали і про металеві двері у вашій оселі, а також вже встановили
повірені лічильники на світло, газ та воду, що нині особливо актуально. Тим самим у «Ріверсайді» створили все, щоб ви почувалися комфортно.


ВІДЕО - Екскурсія на будівництво


Обіцяють, що не тільки сам будинок, а і прибудинкова територія буде облагороджена за кращими європейськими зразками. Територія буде з обмеженим режимом доступу і тим самим стане запорукою спокою та безпеки і для вас, і для ваших сусідів. Також забудовник обіцяє, що за європейськими стандартами буде виконано благоустрій набережної.





На правах реклами