Ми у Facebook
27.12.2015, 13:00

Куди піти у Львові на Новий рік та Різдво

Зимові свята - це завжди багато позитивних емоцій, яскравих вражень та казкових краєвидів. А де, як не у Львові, ви зможете сповна насолодитися розмаїттям улюблених святкувань.
Львів завжди приваблює усіх неймовірними краєвидами, архітектурними памятками, місцевою культурою, але на зимові свята на гостей тут чекає ще більше грандіозних подій та незабутніх вражень.

Так, головна ялинка міста буде традиційно знаходитися на центральній площі. Ярмарки, вертепи, конкурси, новорічні трамваї та ще багато всього чекає на Вас у центрі Львова.

Протягом зимових свят у Львові працюватимуть величезні ковзанки. Одна з таких знаходить на площі Ринок.

Також з 10 грудня і аж по 15 січня у місті проходить традиційний Львівський Різдвяний ярмарок. Тут на вас чекає смачна ароматна кава, глінтвейн, львівський шоколад, випічка. Також можна буде придбати українські сувеніри: вишивку, вироби з дерева, картини тощо.



Безпосередньо Новий рік ви зможете відсвяткувати у будь-якому закладі Львова, адже практично кожен готель, ресторан, клуб готує свою новорічну програму.

Якщо ви хочете зустріти цей Новий рік на вулицях Львова, тоді можете завітати на новорічну вечірку у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького, яка розпочненться уже 31 грудня.

Чудові святкування 31 грудня відбудуться і на площі перед Оперним театром. Саме тут відбудеться концерт під назвою «Новорічний джаз на фонтані». А 1 січня продовжить джазовий настрій на площі Ринок «Новорічний джаз на балконі».

З 1 по 9 січня у дворику Ратуші, що на пл. Ринок, 1 показуватимуть виставу «Коли ангели спускаються з небес».

5 січня на жителів та гостей міста чекають «Веселі зимові спортивні розваги» на Левандівці, біля озера на Левандівці. На вас чекає: краєзнавчий квест про Левандівку, конкурс сніговиків, показові виступи творчих колективів, перегони на велосипедах та нагородження переможців святковими призами.

6 січня відбудеться Встановлення Різдвяного Дідуха - невід’ємного атрибуту Різдва на пл. Яворського.

7–8 січня у Льові втілюватимуть Різдвяний проект «100 вертепів» на пр. Свободи.



7 та 8 січня львів’ян та гостей міста запрошують відвідати фестиваль «Спалах Різдвяної звізди».

IX Міське Свято Пампуха у Львові відбуватиметься з 7 по 11 січня. Тут ви матимете нагоду поколядувати, скуштувати різні види пампу шків та поринути у атмосферу українських традицій. Також на свята тут запрацює Велика пампухова хата.

8 січня - у Львові Святкова хода Звіздарів.

9–10 січня відбудеться Міський фестиваль вертепів. Виступатимуть колективи ЗНЗ та аматорські колективи, які діють при церквах та громадах

13–14 січня у місті пройде Міжнародний фестиваль колядок. Учасники: фольклорні колективи Польщі, Литви та України.

15–17 січня відбудеться Фестиваль «Різдвяні лялькові історії», в якому візьмуть участь театри міста Львова.

Це звісно не всі заходи, які чекають на вас у Львові на зимові свята. Завітайте до легендарного міста і побачте все на власні очі!

Статті до теми:

ТОП-14: Новорічні та зимові пісні на Новий рік [+Відео]

Як нестандартно зустріти Новий рік

Новий рік на Гавайях разом із Skybar Manhattan

Які страви приготувати на Новий рік





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ