Ми у Facebook
08.02.2016, 10:20

"Ранкова кава": екскурсія житловим комплексом "Ріверсайд" [+ВІДЕО]

У новому випуску програми "Ранкова кава" знімальна група побувала на будівельному майданчику ЖК "Ріверсайд", де вже добудовують першу секцію і розпочали будівництво другої секції.


ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ


“Ріверсайд” пропонує рівнянам квартири на набережній. Мова — про набережну річки Устя в районі залізничного вокзалу. Житло у зручному та затишному центрі міста, споруджене за сучасними будівельними технологіями — ось що пропонує рівнянам “РІВЕРСАЙД”.

"Ріверсайд": якісне житло у Рівному за доступною ціною існує

Квартал, що стане окрасою центру Рівного, розташований на березі річки Устя з облагородженою прибережною зоною. Для відпочинку вас та ваших сусідів по будинку тут будуть облаштовані спеціальні місця. Вийшов на двір — і відразу відчув себе ніби за містом. Хоча насправді в 5 хвилинах — готель “Мир”, поряд — загальноосвітня школа № 21 і дитсадок, кафе і ресторани, банки і супермаркети... Такого поєднання сервісу і спокою в центрі міста ви ще не зустрічали!


ВІДЕО - Екскурсія на будівництво


У новому випуску програми "Ранкова кава" ви не тільки зможете побачити виконання внутрішніх робіт, побувати на даху першої секції, а і дізнатися про спеціальні пропозиції, які пропонує покупцям забудовник.

Мова йде про акції - Витягни знижку та Розстрочку на 6 місяців.


БІЛЬШЕ ПРО АКЦІЇ У ВІДЕОЗАПИСІ ПРОГРАМИ






Обов'язково завітайтедо Центр продажу на вул. Небесної Сотні, 66, тел.: +38 (097) 730-88-48
+38 (095) 088-85-33
+38 (0362) 46-08-46







На правах реклами