Ми у Facebook
03.03.2016, 13:40

Програма “Моя робота”: власник Рівненського льонокомбінату Олег Червонюк

Люди найрізноманітніших професій, які є професіоналами своєї справи, діляться з глядачами секретами свого успіху, показують свої робочі місця та розповідають про амбітні плани на майбутнє у програмі “Моя робота” на OGO.ua.
У програмі “Моя робота” на OGO.ua можна на власні очі побачити, як працюють керівники фірм та організацій, органів державної влади, побачити провідні підприємства нашої області, процес виробництва та робоче місце гостя.

У першому випуску програми “Моя робота” ведуча Ольга Данилюк поспілкувалася з власником рівненського “Льонокомбінату” Олегом Казимировичем ЧЕРВОНЮКОМ.


ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ


Рівненський льонокомбінат – найбільше текстильне підприємство України, яке рухається шляхом динамічного розвитку, вивчаючи світовий досвід галузі, але при цьому відстоюючи економічні інтереси власної держави. Адже використання надсучасного високотехнологічного обладнання є однією з основних передумов розбудови потужної промисловості нашої країни. Тому чимало часу та ресурсів власник ТМ “GOLDI Льонокомбінат” разом із командою менеджерів зовнішньоекономічної діяльності присвячує робочим поїздкам за кордон – відвідуючи провідні підприємства у галузі легкої промисловості та машинобудування, профільні виставки обладнання, сировини та готової продукції, а отже, тримає руку на пульсі технологічного прогресу. Нещодавно Олег Казимирович повернувся з чергового відрядження, цього разу – за океан, де вивчав успішний досвід американських виробничників.


ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ


Цього разу Олега Червонюка цікавило, по-перше, автоматизоване обладнання для пошиття одягу, по-друге – енергозберігаюче обладнання, а також прядильні фабрики. Серед напрацювань, які відмічає після поїздки Олег Червонюк, — це підписані контракти на закупівлю нового обладнання, а також є певні напрацювання, налагоджені контакти. Також у планах делегації було відвідати підприємство в Мексиці, яке виготовляє джинсову тканину, але в останній момент вони відмовили. Можливо, через те, що просто бояться конкуренції. Таке інколи теж трапляється...

Серед тем, про які теж говорив Олег Червонюк у програмі “Моя робота”, – відкриття нової унікальної твердопаливної котельні, яка працює на відходах деревообробки. Цей досвід для міста Рівного та й України, в цілому є справді інноваційним. Обладнання на котельні працює на відходах деревини і забезпечує виробничі потреби Льонокомбінату, а також обігрів приміщень підприємства.

Австрійська твердопаливна котельня, встановлена на території Рівненського льонокомбінату, не має аналогів в Україні. Адже працює не просто на відходах деревообробки, а на зеленій біомасі, яку сьогодні в Україні загалі не використовують як сировину і просто викидають. Котельня має високий коефіцієнт корисної дії, щороку дозволяючи замінити майже 2 мільйони 700 тисяч кубометрів природного газу.


ПЕРЕГЛЯНУТИ ПРОГРАМУ МОЯ РОБОТА


Олег Червонюк також розповів, що, попри відносно невелику потужність – 4 мВт, котельня, яка розрахована передусім на обслуговування виробництва, опалює ще й офісні приміщення, адже має надлишок тепла. Тож її використання відкриває перед рівнянами нові перспективи.
Підприємство “Льонокомбінат” на чолі з успішним керівником Олегом Червонюком доводить, що для перемоги над зовнішнім та внутрішніми ворогами потрібно в першу чергу дбати про економічний розвиток нашої держави, піднімати промисловість, запускати фабрики й заводи. Лише цей шлях може вивести Україну на якісно новий економічний рівень і зробити насправді європейською країною.





На правах реклами