Ми у Facebook
26.03.2016, 10:30

Програма "Моя робота": оздоровчо-консультаційний центр “Фіто Біола” у Рівному

У рамках проекту “Моя робота” знімальна група відвідала центральний офіс оздоровчо-консультаційного центру “Фіто Біола” та його філіал у Рівному і поспілкувалася з валеологом-реабілітологом, заcновником оздоровчо-консультаційного центру “Фіто Біола” Оксаною ДАНИЛОВОЮ.
– Для чого покликана робота вашого центру і скільки часу він вже існує?

– Наш центр існує вже більше 15 років. Звісно, за цей час ми пережили чимало і трансформувалися у той проект, що маємо нині. Здоров’я – це щоденна праця, і ним треба займатися. Приємно, що у нас за ці роки з'явилися постійні клієнти, які разом з нами покращують власне самопочуття. Наш центр створений для тих, хто не має бажання та часу хворіти, для тих, хто переніс хвороби та цінує кожну хвилину життя, хоче прожити її якісно і скоріше повернутись до активного життя.

Основна наша мета – профілактика та реабілітація. Всі наші препарати створені самою природою і вдосконалені кращими спеціалістами України.

Моя робота - новий проект від ОГО


– Який асортимент представлений у центрах “Фіто Біола”?


– Це препарати вітчизняного виробництва. Якщо ж говорити про виробників, яких ми пропонуємо, то хочеться наголосити, що у своїй роботі ми зробили ставку на українського виробника. На наших полицях представлена продукція 28 українських виробників. Ми працюємо з фірмами, які знаходяться по всій території нашої держави. На жаль, через війну в країні деякі заводи в Луганській, Донецькій областях та Криму перестали працювати. У нас є багато партнерів-виробників, які пропонують препарати найвищої якості та можуть конкурувати з найкращими світовими зразками.

Фітотерапія – одна з найстаріших наук у світі, яка передається з покоління в покоління, від бабусь та дідусів, від старовинних монастирських рецептів, а зараз переживає своє друге народження завдяки сучасним технологіям та науковому прогресу.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ

– З вітчизняними виробниками, зрозуміло. А якщо говорити про іноземну продукцію, які виробники представлені у “Фіто Біолі”?

– Зараз ми рухаємося до Європи, завойовуємо нові ринки. Ми давно налагоджуємо іноземні контакти. Тому наша продукція представлена на європейському ринку і їх товари є у нас. Так, на наших полицях ви побачите широкий вибір продукції від італійських виробників. Приємно, якщо ви візьмете, для прикладу, пляшку італійського шампуню, то побачите на ній український прапор, адже це є підтвердженням того, що Україна є їх офіційним представником. Також ми співпрацюємо з українським заводом, який виготовляє товари за британською ліцензією. Вони постачають нам товари у тому ж вигляді, в якому вони йдуть і до Європи. Водночас, це унікальна можливість для рівнян отримувати препарати європейської якості за демократичними українськими цінами. З особливою гордістю можу розказати про грузинські рецепти, які представлені на наших полицях. Ці препарати є надзвичайно ефективними, і постачають їх до нас завдяки дружнім стосункам між братніми державами Грузією та Україною.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ

– Знаю, що на ваших полицях можна побачити і просто унікальні препарати, які практично ні в Україні, ні в світі аналогів не мають. Прокоментуйте цю інновацію.

– Серед всього розмаїття товарів у нас є просто унікальні препарати, які продаються у двох місяцях в Україні. Це чернігівська “Фітоаптека”, а також, звісно ж, наші рівненські представництва “Фіто Біола”. Унікальність цих препаратів у тому, що вони виготовлені за моєю власною рецептурою. Тобто до цього всі вони були в монопрепаратах, але для кращого лікувального ефекту їх варто приймати разом. Звісно, незручно мати три баночки і приймати всі препарати окремо. Тепер же їх простіше споживати і лікування дає кращі результати.

– На базі вашого оздоровчо-консультаційного центру проводиться комп'ютерна діагностика. Що можна виявити завдяки такому обстеженню?

– У “Фіто Біолі” ми також проводимо комп'ютерне тестування організму. Це виявлення конкретних зон захворювань та пошук їх першопричин. Після діагностики ми бачимо, на які органи варто звернути увагу, і якщо розуміємо, що треба консультації спеціаліста, то радимо, куди звернутися. Наприклад, часто звертаються жінки з проблемою випадіння волосся, просять дати шампунь, але це проблема не тільки в неправильному підборі косметичних засобів. Насправді це можуть бути проблеми шлунково-кишкового тракту, ендокринні проблеми тощо. Тому у таких випадках треба починати з пошуків витоків захворювання. І це тільки маленький та простий приклад із застосування комп’ютерного тестування організму. Така методика дозволяє за короткий час отримати інформацію про організм пацієнта, а саме: загальний енергетичний баланс організму; початкову стадію будь-якого патологічного процесу; присутність в організмі вірусів, бактерій, грибків, гельмінтів; недостатність або дисбаланс вітамінів, мікроферментів та багато іншого.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ

– Особисто ви надаєте ще й консультації для людей щодо збереження та відновлення здоров'я. В якому форматі відбуваються ці консультації?

– Життя саме показало, що в людей постійно виникає багато питань, що стосуються лікування та реабілітації. І це призвело до того, що у мене виникла ідея створити “Школу здоров'я”, де під час лекцій розповідаю цікаві факти та надаю консультації. Усі лекції спрямовані на те, щоб люди розуміли, що наш організм — це цілісна система, а не набір окремих органів. На заняття “Школи здоров'я” приходять з різними питаннями, і ми намагаємося проводити лекції мінімум раз в місяць. Для того, щоб проконсультувати людину, нам не потрібна аудиторія у 10 чи 15 людей. Ми працюємо навіть для одного клієнта.

– Наостанок хотілося б дізнатися про те, що цікавить багатьох читачів — якою є ваша цінова політика? Чи може кожен бажаючий, незалежно від достатку, підібрати якісні препарати?

– Нашою великою перевагою є те, що ми працюємо напряму з виробником. Наша продукція доступна кожному – і пенсіонеру, і підприємцю, і дітям, і дорослим. У “Фіто Біолі” ми можемо підказати, який препарат потрібен саме вам, враховуючи потреби вашого організму та спроможність вашого гаманця!


ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ

Фітобіола, регіональне представництво у м. Рівне

м. Рівне, просп. Миру, 7а (будинок Профспілок), оф. 9
м. Рівне, Соломії Крушельницької, 77

(097) 64-50-249(0362) 26-07-04






На правах реклами