Ми у Facebook
09.04.2016, 10:15

Екскурсія Центром продажів забудовника DBN у Рівному

У новому випуску програми "Моя робота" знімальна група побувала у Центрі продажів на вулиці Чорновола у Рівному.
Досконалість сервісу, якість обслуговування та доступність житла — це
саме ті принципи, на яких базується діяльність рівненського забудовника
DBN.


ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ


Фірма, яка сколихнула Рівне небачено низькими цінами на житло і далі продовжує дивувати рівнян новими ідеями та вже реалізованими проектами.

Завдяки двом житловим комплексам у Рівному - “Ріверсайд” та “Шоколад” фірма DBN здобула славу надійного забудовника, який виконує свої забов'язання та просто вражає темпами будівництва.

Зараз DBN стає ще ближчим до кожного зі своїх покупців, адже віднедавна у самому центрі Рівного, на вулиці Чорновола розпочав свою роботу Центр продажів квартир забудовника DBN, де не просто можна дізнатися всю необхідну інформацію про цінову політику, оформлення документів, стан будівництва, надання додаткових послуг, а і корисні поради щодо планування квартир, проведення ремонтних робіт і все, що з цим пов'язано.


ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ




Спеціаліст Центру продажів DBN Олександр у програмі "Моя робота" розповів про особливості його роботи, провів екскурсію Центром та повідомив про графік роботи Центру.

- Який спектр послуг може отримати клієнт у вашому Центрі продажу і скільки часу ви вже працюєте?


- Ми відкрилися зовсім нещодавно, буквально два тижні тому. Спектр послуг, які ми надаємо - це отримання повноцінних консультацій по придбанню квартир нашого забудовника DBN. Для цього не потрібно їхати спеціалізовано до Центру продажів якогось з житлових комплексів. Тут можна отримати інформацію по усіх наших об'єктах - це "Ріверсайд", "Шоколад" та чимало наших майбутніх житлових комплексів, які ми будемо будувати для рівнян.

- Актуальним є і питання оформлення документів. Якщо людина конкретно вирішила, що хоче придбати квартиру, наприклад, у ЖК "Шоколад", то чи може вона тут оформити усі необхідні документи?

- Це відбувається без ніяких проблем. У нас проходять не тільки консультації, а і вирішуємо усі питання потенційного покупця. Ми можемо з легкістю оформити договір, якщо людина вже визначилася х омріяним житлом. На офісі присутні всі документи, які можуть цікавити людину, тим самим у Центрі продажів ви отримаєте усі відповіді на всі питання.

- Ми бували у Центрах продажів, які знаходяться поряд з вашими об'єктами, хотілося б дізнатися, чи після відкриття Центру на вулиці Чорновола вони продовжать свою роботу?

- Однозначно, вони продовжують свою роботу. Цей Центр був відкритий для максимальної зручності наших клієнтів, щоб людина отримала тут консультацію по усіх об'єктах.

- Інколи люди не мають можливості самостійно доїхати до житлового комплексу, щоб подивитися ситуацію на будівельному майданчику. ЧИ можете ви організувати доїзд туди?


- Все робиться для зручності наших клієнтів. Тому ми будемо "кататися" по усіх наших об'єктах, поки людина не обере омріяну квартиру. Все, звісно ж, за наш рахунок.

- Розкажіть, про графік роботи Центру, щоб всі, хто має бажання до вас завітати, спланували свій час.

- Насправді наш графік надзвичайно зручний. Ми працюємо з понеділка до п'ятниці з 9 до 20 години, у вихідні дні - з 9 до 17.




ЕКСКУРСІЯ ЦЕНТРОМ ПРОДАЖУ





На правах реклами