Ми у Facebook
22.04.2016, 16:20

"Ранкова кава": всі секрети нарощення волосся [Фото+Відео]

У новому випуску програми “Ранкова кава” ведуча Ольга Данилюк поспілкувалася з власницею салону “Masterhair” Мирославою МИШКЕВИЧ, яка поділилася секретами нарощення волосся, а також розвіяла чимало стереотипів, які існують щодо цієї процедури.
Ні для кого не секрет, що гарне та доглянуте волосся — це окраса кожної жінки. Довге та густе волосся вмить перетворює образ на більш жіночний та вишуканий. Проте нині ми знаємо, що жінки часто стикаються з проблемами: волосся стає рідким та ослабленим, немає бажаного об'єму та довжини. Звісно, раніше це здавалося проблемою, яку не можна вирішити, але нині — все змінилося. Завдяки процедурі нарощення волосся красиве волосся ви зможете отримати всього...за кілька годин.

У нашому місті Рівне можна на пальцях порахувати фахівців, які професійно займаються нарощенням волосся, а тих, які мають відповідні знання та довід — взагалі одиниці. Нам вдалося поспілкуватися з саме таким майстом — Мирослава МИШКЕВИЧ вже впродовж кількох років займається нарощенням волосся і є власницею салону “Masterhair”.

ДИВИТИСЯ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ

- Розкажіть, скільки часу ви займаєтеся нарощенням волосся і де ви цьому навчалися?

- Зацікавилась технікою нарощення волосся ще багато років тому, професійно ж почала займатись уже біля п'яти років. Щодо навчання цієї майстерності, то у мене було комплексне навчання. Спочатку я брала уроки у майстра, а потім поїхала підвищувати кваліфікацію у цій сфері до Києва. Також я постійно відвідую виставки та майстер-класи зарубіжних спеціалістів. Наразі я вже маю своїх учнів та викладаю групові та приватні майстер-класи. Моя студія знаходиться у Рівному на вул. Шевченка, 105.

- Існують чимало стереотипів щодо процедури нарощення. Основний з них — це те, що нарощення волосся надзвичайно шкідливе. Спростуйте чи підтвердіть цю тезу.

- Існують чимало стереотипів щодо нарощення волосся. Проте з досвіду можу сказати, що причина погіршення стану волосся після нарощення — це не сама процедура, а непрофесійність майстра. Одне професійне нарощування на багато разів безпечніше, аніж один сеанс фарбування волосся. Суть у тому, що нарощування – це процес технічний, а не хімічний. Також важливо зазначити, що під нарощуваним волоссям власне починає рости у два рази швидше, ніж звичайно. До того ж процес нарощування не займає багато часу, за рахунок швидкого застигання кератину. Перевага даної технології полягає в практичності і елементарних догляді. Капсули, розташовані на коренях свого волосся, а також самі нарощене волосся міцно тримаються і не вичісують. Також можлива процедура нарощування чубчика за цією технологією.




- А чи існують протипоказання для нарощення волосся і чи усім можна проходити цю процедуру?


- Протипоказань для нарощення волосся немає. Але є деякі категорії людей, яким не можна нарощувати — це люди, які проходять курс хіміотерапії; при облисінні; людям, які приймають сильнодіючі антибіотики і гормональні препарати; не бажано нарощувати волосся до 16 років, оскільки волосся в цьому віці ще досить слабке;
головним протипоказанням для нарощування волосся є гормональні порушення, захворювання, при яких спостерігається сильне випадання волосся.



- А як довго можна ходити із нарощеним волоссям і як проходить його корекція?

- Дехто каже, що нарощене волосся можна носити 5-6 місяців, але це неправда і це дуже шкідливо. Насправді нарощене волосся можна носити від двох з половиною до трьох з половиною місяців. Але все ж таки потрібно дивитись, як відростає своє волосся. Корекція ж відбувається таким чином, що нарощене волосся знімається, миється власне волосся і нарощується на нові рядочки.

- У вас представлене волосся різної довжини та кольорів. З яким волоссям працюєте?

- Я використовую слов'янське волосся. Воно є різних типів: дитяче, доросле, фарбоване, нефарбоване. Тобто для кожної дівчини ми можемо підібрати колір волосся, який би їй ідеально підійшов. Можна робити мелірування, колірування та все у нас є у наявності.



Що треба зробити, щоб нарощене волосся виглядало найбільш природньо?
Якщо у вас ріденьке волосся, то для нарощення вам вистачить грам 120-130. Якщо трохи густіше, то приблизно 150 грам, якщо ж волосся дуже густе, то використовуємо 200-300 грам. Це допомагає, щоб волосся виглядала найбільш природньо.

Пам'ятайте про те, що волосся — це справжня краса кожної жінки і нині — це не розкіш, а необхідність!



ДИВИТИСЯ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ




Телефон для запису (096) 54 75 956

E-mail: hairsrv@mail.ru





На правах реклами