Ми у Facebook
29.04.2016, 16:00

"Ранкова кава": Зробіть свій весільний день найщасливішим!

У новому випуску програми "Ранкова кава" ведуча Ольга Данилюк поспілкувалася з Анною Гринчук, організатором урочистих подій, і дізналася про особливості роботи ведучої на весіллі.

ДИВИТИСЯ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ

- Для початку, хотілося б, щоб ви розповіли про те, як вирішили стати ведучою весіль та інших урочистостей?

- Ця ідея можна сказати, лежала просто на поверхні. Бажання виникло у мене досить давно. Ще навчаючись в університеті, я сама організовувала та проводила конкурси краси. Згодом я зрозуміла, що можу більше і можу братися за щось більш серйозне. Спочатку просто думала, потім думки почали матеріалізовуватися і вже влітку 2012 року я провела перше весілля.

Після першого весілля я зрозуміла, що маю рухатися у цьому напрямку. Все пройшло весело, цікаво, було багато позитивних відгуків і я почала розвиватися далі. Згодом почалися різні навчання, більш складні заходи і тепер я постійно цим займаюся. І що найголовніше — це мені дуже подобається.

- Давайте пригадаємо ваше перше весілля, яке було чотири роки тому, якими були ваші емоції в той час? Хвилювалися?

- Насправді хвилювання є і зараз. Адже коли ти приїжджаєш на весілля, то тебе оточують чужі люди і тобі потрібно з ними швидко роззнайомитися і зрозуміти їх настрій. Коли було перше весілля, то я пригадую, що я навіть не зізналася колегам: оператору, музикантам про те, що це мій перший досвід. Це було весілля на два дні і вже вкінці другого дня колеги сказали мені, що я зробила все правильно. Зараз же, коли ми тепер з колегами зустрічаємося, то пригадуючи першу зустріч, всі кажуть, що мій рівень став вищим.

ДИВИТИСЯ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ

- Зрозуміло, що на ринку Рівного і області є багато ведучих, організаторів заходів. Часто клієнти “ведуться” на низьку ціну. Знаєте ви випадки, коли люди після таких замовлень розчаровувалися в своєму виборі?

- Коли люди хочуть професіонала за дешево, то майже у всіх випадках вони розчаровуються. У мене був випадок, коли наречена дізнавалася про вартість послуг і вирішила, що це дорого. Потім, коли ми зустрілися, вона була на весіллі декоратором і сказала, що вона до мене телефонувала і відмовилася, бо думала, що весілля провести — це легко і воно не повинно дорого коштувати. Проте ця наречена зізналася, що про її ведучу гості відгукувались негативно. Я переконана, що на весіллі не може бути неприпустимих конкурсів і байдужої організації. Якщо працюють професіонали, то ця робота має бути достойно оцінена. Мені подобається, що вдається руйнувати міфи про нашу роботу і люди перестають думати, що якщо хтось один провів захід погано, то цього варто чекати і від решти ведучих. Я отримую дуже велике задоволення, коли чую вдячні відгуки від своїх клієнтів і коли мене знову запрошують провести їх наступне родинне свято.

- За скільки часу оптимально до вас звертатися, щоб весілля пройшло на найвищому рівні?


- Ідеальний час - це за кілька місяців, бо щодня з'являються нові ідеї. Цей час потрібен, бо я люблю познайомитися з молодятами, дізнатися більше про них і спілкуватися, пропонувати свої ідеї. Саме тому краще, коли в нас є значний проміжок часу для творчості. Є ті, хто за півроку замовляють, інші - за місяць, але це ніяким чином не впливає на якість послуг. Адже є певна частина програми, яка вже підготовлена, а індивідуальну частину — допрацьовуємо з урахуванням побажань молодят.

ДИВИТИСЯ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ


- А скільки оптимально потрібно зустрічей провести з молодятами, щоб дізнатися їх побажання? Чи можна з вами спілкуватися в режимі онлайн?


- Все можливо. В мене були молодята, які не мали часу зустрічатися зі мною, приїжджати до Рівного. Але я переконана, що провести свято, весілля без жодної зустрічі — неможливо. Спілкування може бути по телефону, по скайпу, через соціальні мережі...Інтернет дозволяє нам віртуально зустрічатися ледь не щодня.

- В нашій розмові ви говорили про те, що часом ведучі дозволяють собі неприпустимі конкурси. Розкажіть коротко про свою програму, щоб наші читачі знали, чого чекати.

Переконана, що на весіллі не можуть бути неадекватні конкурси. Я навіть проти переодягань на весіллі, бо люди приходять на свято гарно вбрані і це переодягання для них не завжди зручно. Вірю, що згодом це ще більше відійде в минуле. На весіллях я дуже люблю різноманітні обряди, але не треба цим також перенавантажувати весілля. Цікаво, що молодята самі після весілля кажуть про те, що мені вдалося показати їх з іншого боку і вони повели себе так, як того не могли очікувати. Є, звісно ж, конкурси, але переконана, що всього повинно бути в міру. Я завжди раджуся з молодятами і знаю, що вони бажають і нічого зайвого у них на весіллі точно не буде. Якщо є молодята, які хочуть і переодягання, і конкурси, то ми це все втілимо в життя без проблем. Нікого з гостей ми ні до чого не змушуємо, якщо люди це хочуть, то ми це робимо.

ДИВИТИСЯ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ

- Знаємо, що сучасні весілля часто передбачають певну тематику, а також це можуть бути весілля в українському, європейському, екологічному стилях. Ви підлаштовуєте свою програму під тематику, яку обрали молодята?

- Звичайно, що так. Я люблю такі весілля, бо ми ніби потрапляємо в казку, мені дозволяють стати учасником любовної історії цих людей і приємно, коли гості кажуть, що ми не чекали, що все можна зробити з одного боку просто, а з іншого просто надзвичайно та захоплююче.

- Добре, коли наречені вже приходять з конкретними ідеями весілля, а якщо ж молодята самі не знають, чого б їм хотілося, ви можете їм допомогти і спрямувати?


- Звичайно, я готова до цього. Тематика весілля починається ще з того моменту, коли наречена тільки одягається і це потрібно продумати до дрібниць. У молодят часто є ідеї, але вони не знають, як їх реалізувати і саме тому я намагюся порадити і допомогти.

ДИВИТИСЯ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ

Хочу побажати, щоб з приходом весни всі ваші починання та мрії розквітали. А молодятам хочу побажати, щоб їх найкращий день створення сім'ї став для них найщасливішим. А якщо вони звернуться саме до мене, то ми разом зробимо все, щоб саме так і сталося!



Якщо і ви мрієте про ідеальне весільне свято, звертайтеся:
Тамада Анна Гринчук - 0969897175

http://vk.com/id168071247





На правах реклами