Ми у Facebook
20.05.2016, 11:40

У Рівненському інституті КУП НАНУ обговорили питання безоплатної правової допомоги

19 травня у РІ КУП НАНУ відбувся круглий стіл «Країні потрібні зміни, Мін’юсту потрібен ти!».
Він проходив за участю представників Головного територіального управління юстиції у Рівненській області та системи безоплатної правової допомоги (Бюро правової допомоги). Відповідно ці структури представляли начальник Рівненського обласного управління юстиції Іванна Смачило та директор Рівненського обласного центру з надання безоплатної правової допомоги Василь Овдіюк. Поважних гостей представив керуючий справами РІ КУП НАНУ Володимир Леонович Якимчук.

У Рівненському інституті КУП НАНУ відбулася церемонія відкриття студентської каплички на честь святителя Петра Могили



Метою зустрічі став відкритий діалог з молоддю. Саме їй належить майбутнє у правовому полі і саме вона має втілювати в життя власні креативні проекти. На цьому неодноразово наголошує ректор Юрій Ладиславович Бошицький, орієнтуючи молодь на високі перспективи. Прикметно, що Головне територіальне управління юстиції у Рівненській області разом з Іванною Смачило представляли і випускники РІ КУП НАНУ. Студентам важливо було дізнатися, що Координаційний центр з надання правової допомоги Міністерства юстиції України оголосив конкурс з відбору кандидатів на посади начальників та/або заступників начальників бюро правової допомоги, що розпочнуть діяльність з 1 вересня 2016 року в усіх регіонах України. «Якщо Ви маєте вищу юридичну освіту не нижче першого (бакалаврського) рівня, вільно володієте українською мовою та маєте бажання приєднатися до команди системи безоплатної правової допомоги в Україні – спробуйте свої сили!», ‒ закликав молодих правників Василь Овдіюк.

У Рівненському інституті КУП НАНУ провели авторитетний науковий форум



Для багатьох студентів це, безумовно, шанс розпочати успішну карʼєру, а тому ця пропозиція знайшла належний відгук у молоді. Насамкінець була спільна фотографія на пам'ять про зустріч. Фотографувалися у вишиванках, адже зустріч відбувалася у День вишиванки, коли кожен свідомий громадянин України вважає за честь одягнути вишиванку і в ній піти на роботу чи на навчання.



У Рівненському інституті КУП НАНУ обговорили реформування усіх механізмів держави






На правах реклами