Ми у Facebook
28.05.2016, 13:00

У Рівному відбудеться конференція TEDx

Унікальний подарунок для активних рівнян, які готові до саморозвитку та професійного зростання, підготували учасники Платформи взаємодій «Простір».
Завдяки цій організації Рівне отримало ліцензію на проведення конференції TEDx – бренду всесвітньовідомих заходів, який об’єднує людей з креативними інноваційними ідеями у різних країнах.

«TEDx Rivne» - це локальна незалежна конференція, яка організовується за ліцензією TED. Головною метою подій TEDx є обмін ідеями, гідними поширення і налагодження комунікації між людьми, які прагнуть просувати суспільство в найрізноманітніших сферах. «TEDx Rivne» об'єднує інноваційно мислячих людей, які готові ділитися власними і сприймати ідеї інших, а також провокувати важливі дискусії на наукові, технічні, творчі та суспільно важливі теми.
Формат TEDx передбачає короткі, ретельно підготовлені, ідейно орієнтовані доповіді, демонстрації або виступу до 18 хвилин, які охоплюють широкий перелік питань, щоб сприяти навчанню, натхненню і розвитку. В Україні ці конференції відбуваються уже в кількох містах, залучаючи доволі цікавих непересічних лекторів. Зокрема, за кілька тижнів о Євромайдану на платформі «TEDx IvanoFrankivsk» виступав на той момент бізнесмен Петро Порошенко.

На "Музейних гостинах" у Рівному відбулось освідчення в коханні (+ФОТО)

Міжнародна комунікаційна платформа TEDx утворилась на базі американської конференції TED («Технології, Розваги, Дизайн»), на якій спочатку представлялись технологічні новинки, проте незабаром тематика виступів лекторів розширилось до інших сфер життя: наука, мистецтво, дизайн, політика, культура, бізнес, глобальні проблеми, технології та розваги. Лекторами TED свого часу були як Стів Джобс, який презентував тут свій Mac, так і президент Білл Клінтон.

Красуня з Рівненщини повернулася з конкурсу краси з нагородами

У Рівному організатори, основою команди яких будуть члени Платформи взаємодій «Простір», обіцяють висококласну масштабну подію з зірковими спікерами. Дата проведення «TEDx Rivne» - 25 вересня 2016 року.





На правах реклами