Ми у Facebook
30.05.2016, 11:40

Найкращі рівненські і луцькі спеціалісти з відновлення слуху об’єдналися

Найкращі лікарі з Рівного та Луцьку, які займаються відновленням слуху, об'єдналися. Тепер мешканці обох міст можуть отримувати консультації, проходити обстеження і за потреби підбирати слухові апарати в лікарів із багаторічним досвідом Олега Мізинця з Рівного та Олександра Щурука з Луцька.
За словами завідувача сурдологічним кабінетом поліклінічного відділення Рівненської обласної клінічної лікарні Олега Мізинця, технології не стоять на місці, медицина постійно розвивається, тим більше, така галузь, як відновлення слуху. Саме тому медики вирішили співпрацювати, обмінюватися досвідом і допомагати відновлювати слух пацієнтам.

10 причин, чому варто носити слуховий апарат

- У своїй роботі ми застосовуємо передові технології - комп'ютерне обстеження, лікуємо порушення слуху, відновлюємо слух за допомогою найкращих слухових апаратів, які допомагають залишитися активними в житті. Тому така співпраця відкриває ще більше можливостей для пацієнтів, а також дозволяє нам, лікарям, обмінюватися досвідом і методиками лікування. Адже зараз проблема погіршення слуху надзвичайно актуальна не лише серед дорослих, а й серед дітей, - розповів Олег Мізинець.

Пройти обстеження слуху, підібрати ефективне лікування і, за потреби, сучасний слуховий апарат на всі випадки життя у Рівному можна за адресою: вул. Київська, 78г. Записатися на прийом до лікаря та отримати детальну інформацію можна за телефоном: (050) 568-74-79.

У Луцьку потрібно звертатися за адресою: просп. Президента Грушевського, 21, Консультативна поліклініка Волинської обласної клінічної лікарні, кабінет 108. Довідки за тел.: (050) 264-78-98.

Як рівнянам не потрапити на гачок “слухових” шахраїв [+ПОРАДИ]

А дізнатися більше інформації можна на сайті спеціалістів "Захід-слух" http://zahidsluh.com.ua/.
Також стежити за актуальною інформацією можна на сторінці у «Фейсбуку» https://www.facebook.com/sluhovi.aparaty/.





На правах реклами