Ми у Facebook
08.06.2016, 16:00

Створіть особливу атмосферу свята разом з “Butterfly Wedding”

У новому випуску програми “Ранкова кава” ведуча Ольга Данилюк поспілкувалася з засновником студії декору “Butterfly Wedding” Наталією Зайчук. Пані Наталія розповіла про оформлення щасливих подій у житті кожного з нас. Мова йде про дитячі свята, дні народження, ювілеї, весілля та навіть...зізнання у коханні.

"Ранкова кава": Наталія Зайчук, засновник студії декору "Butterfly Wedding" [Відео]


- Нашу розмову хотілося б розпочати з того, щоб ви розповіли про послуги, які надає своїм клієнтам студія декору “Butterfly Wedding”?


- Ми розпочали свою роботу як студія оформлення весіль, зараз же ми розширили спектр наших послуг. Якщо ж говорити про весілля, то ми робимо все для того, щоб це свято стало здійсненням мрії наречених та викликало захват у всіх присутніх. Ми пропонуємо оформлення столу наречених, столів для гостей, декорування залу...Також серед наших послуг дуже популярні нині — оформлення фотозон, кендібарів, лаундж зон. Всі побажання тих, хто до нас звертаються, ми можемо допомогти перетворити з мрії у реальність.



- Ви працювали зх багатьма нареченими. Були у вас пари, які мали екстравагантні побажання?

- Хочеться сказати, що зараз родини все частіше відходять від стандартних святкувань весіль. Що я маю на увазі? Наречені не хочуть просто посадити і нагодувати сто чи двісті гостей. Зараз часто практикують весілля у два етапи. Коли перша частина — це невелике класичне весілля для родини, а друга — стильне та модне весілля для молоді. В нашій роботі були цікаві випадки, коли наречені обирали цікаву тематику і самі продумували те, що хочуть бачити на своєму святі. Це може бути тематика якогось фільму, класичний чи гламурний стиль і ще багато креативних ідей. Творчих пар стає все більше і тому підготовка до весілля починається далеко не за один тиждень. У нас ще з початку весни є проекти, які ми готуємо на осінь та на кінець літа.

ФОТО - оформлення урочистих подій від “Butterfly Wedding”


- Що саме це будуть за проекти, якщо ви їх так зарання готуєте?


- Це поки таємниця. Ми не розкриваємо секретів пари до того часу, поки не відбулося їх весілля. Коли креативні і наречена, і наречений, вони вже в головах мають ідеальну картинку, яку хочуть бачити на святкуванні і тоді шукають агенцію, яка готова втілити їх побажання. Бувають, звісно, випадки, коли ми можемо вносити корективи у плани наречних, бо кафе, яке вони обрали може не відповідати стилю і ще чимало моментів.



- Креативні наречені планують своє весілля ще за півроку. А якщо говорити всередньому, то скільки потрібно в ідеалі мати часу для підготовки декору весілля?

- Бувають такі випадки, коли ви запланували одну дату, але того дня омріяне кафе зайняте і це вносить свої корективи. Тому хороші локації треба замовляти завчасно. За півроку можна розпочинати підготовку, коли молодята обрали певний стиль, який вони бажають побачити. Водночас у нас були весілля, які ми готували і за місяць, і за тиждень... Тому всяке бувало, але оптимально потрібно 3 місяці для хорошої підготовки без поспіху.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ПРОГРАМУ

- Як часто ви зустрічаєтеся з молодятами, щоб обговорити деталі свята?

- Ми намагаємося не зустрічатися з молодятами дуже часто. Перші зустрічі — це обговорення концепції. Головна ж робота починається за півтора, два місяці — це оптимальний час, коли ми тісно співпрацюємо з нареченими. Зараз усі можливі комунікації допомагають бути на зв'язку практично постійно і без зустрічей.



- З вашого досвіду, ви вже знаєте, які форс-мажорні ситуації можуть виникати і як їх уникнути?

- Як я вже казала, перше треба врахувати відповідність задумів наречених з інтер'єром ресторану. Якщо наречена хоче весілля у екостилі, а замовлено гламурний бароковий ресторан, то ми пояснюємо, що це буде виглядати не гармонійно. Якщо наречені не погоджуються, то ми не беремося за такі весілля. Під час весіль можуть виникати і технічні проблеми, якщо весілля в неділю, а там були два дні поспіль теж святкування, то треба встигнути прибрати минулий декор та оформити все так, як хотіли наречені. В таких ситуаціях ми працюємо практично цілодобово. Бувають труднощі, якщо ми використовуємо складні конструкції: перероблюємо виїзну церемонію на фотозону, то стараємося зробити все так, щоб це проходило поза увагою гостей. Ми радимо нареченим наймати весільних координаторів, які могли б враховувати усі нюанси весілля та докладати зусиль, щоб форс-мажорів не виникало. Ми самі можемо порадити спеціалістів, які зможуть на всі сто відсотків відповідати саме цій парі та допомогти зробити свято незабутнім.




ФОТО - оформлення урочистих подій від “Butterfly Wedding”


- На початку нашої розмови ви зазначали, що ваша студія - це не тільки оформлення весіль. На ваших сторінках у соціальних мережах можна побачити світлини з інших святкових подій. Розкажіть про те, які послуги ви ще надаєте?

- У нас не було такого моменти, коли ми вирішили, що від сьогодні ми займаємось цим і цим. Ідеї для нас підкидають самі замовники. За два роки до нас зверталися різні люди з цікавими запитами. Це оформлення ювілеїв, як в оселях, так і у кафе, це оформлення корпоративних вечірок та дитячих свят. Останнім часом у нас є чимало замовлень щодо оформлення освідчень у коханні, а також розробляємо стилізовані фотозони, оформлюємо кенді-бари.

- У вас багато різноманітних ідей оформлення дитячих свят. Як вдається втілювати в життя усі бажання мам, татусів та усієї родини?

- Напевно ми так тонко це все відчуваємо, бо самі маємо в родині маленьких членів нашої команди. Тому добре знаємо, що треба мамам, татам, дідусям і бабусям. На дитячі свята ми не займаємося шоу програмою, ми проводимо декор приміщення, оформлення фотогалереї, фотостінки, щоб свято мало “родзинку”, яка характерна саме цій родині. Зараз ми багато вкладаємо саме у цей напрямок.

Вирішили навіть створити ще і відгалуження від “Butterfly wedding” - “Butterfly party”, де ми займаємося оформленням не лише дитячих свят, а і дівочих вечірок. В процесі роботи я зрозуміла, що нині свято — це не традиційне свято, де люди прийшли поїсти та посидіти за столом. Люди хочуть прикрасити приміщення, створити особливу атмосферу, відтворити бажану тематику і все це ми маємо можливість втілити в життя!


ФОТО - оформлення урочистих подій від “Butterfly Wedding”



ПЕРЕГЛЯНУТИ ПРОГРАМУ

Приходьте до нас і ми зробимо ваше свято незабутнім, феєричним, фантастичним і пам'ятайте, що з “Butterfly wedding” усі ваші побажання будуть втілені у життя!!!




м.Рівне, вул. Соборна, 304/4
Попередній запис за тел.: 063 775 25 07
098 130 56 47

http://vk.com/club53320966





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ