Ми у Facebook
03.08.2016, 20:00

Sky UP – незабутнє місце для дитячого відпочинку!

У розпалі улюблена дитяча пора – літо! Якщо ви бажаєте, щоб літні дні пройшли для вашої дитини весело, швидко та з користю, тоді вам до Sky UP.
У великому та просторому комплексі ви знайдете цікаві атракціони, які сподобаються як найменшим відвідувачам, так і старшим діткам.
Ваші малята щодня мають змогу провести незабутній час на лабіринтах, гірках, в ігровій залі, атракціоні «Angry birds», мотузковому парку та найбільшому в Рівному батуті! Кожен розумник знайде собі до смаку найкращий атракціон. Щодня у Sky UP унікальний, адже тут постійно відбуваються різні цікаві події – майстер-класи, конкурси, змагання.
У Sky UP діти не лише весело проводять час, вони одночасно й розвиваються і навчаються. Знаходять нових друзів та виховують в собі корисні навички. Саме для того, щоб діти росли і розвивалися правильно, і працює команда Sky UP.

Батькам варто зазначити, що у Sky UP є можливість проводити дитячі дні народження. Кожні мама чи тато хочуть, щоб святкування дитячого Дня народження було яскравим та незабутнім, а також піклуються, щоб організаційні моменти свята залишалися для малюка непомітними та не заважали самим батькам насолоджуватися святом. У Sky UP зроблять все можливе, щоб святкування Дня народження було максимально приємним, а турботи з його приготування – мінімальними.

Для цієї найочікуванішої події у комплексі обладнано 13 кімнаток, де можна посидіти з друзями та весело провести час. На іменинника та його друзів чекає море позитивних емоцій, купа атракціонів та незабутніх розваг. Крім того, Sky UP пропонує повноцінне меню з виключно корисною, проте від цього не менш смачною їжею. Щоб влаштувати імениннику справжнє свято, замовте йому оригінальний торт у вигляді героя улюбленого мультику, або ж за казковими мотивами. Подаруйте вашому малюку незабутній День народження разом зі Sky UP.
Поки діти бавляться – батьки відпочивають. На території Sky UP облаштоване кафе, де дорослі можуть замовити смачну піцу, або ж просто насолодитися чашечкою кави. Тут турбуються, щоб всі відвідувачі, як дорослі, так і маленькі, отримували задоволення, відвідуючи Sky UP.

Приємні ціни неабияк порадують батьків, крім того, у Sky UP завжди можна отримати цікаві акції та пропозиції.

місто Рівне, вул.Євгена Коновальця, 1Б (ТРЦ ШОК)






На правах реклами