Ми у Facebook
06.09.2016, 13:45

Майстер-клас професора Антоніо Інкампа в Рівненському інституті КУП НАНУ (+ФОТО)

Днями, долучившись до урочистостей з нагоди посвяти першокурсників у студенти, до Рівненського інституту Київського університету права НАН України завітав доктор юридичного факультету Барського університету «Aldo Moro» Антоніо Інкампа.
Київський університет права НАН України - це заклад, що плідно співпрацює з іноземними вишами, забезпечуючи можливість нашим студентам та аспірантам відвідувати іноземні університети, співпрацювати з посольствами інших країн тощо. Основні напрями міжнародного співробітництва університету реалізуються в рамках 120 угод про співпрацю. Це – 22 країни світу та 47 навчальних закладів.

Неабияке значення це має і для студентів Рівненського інституту, адже завдяки ініціативі та сучасному підходу до навчального процесу ректора КУП НАНУ , професора, заслуженого юриста України Юрія Ладиславовича Бошицького, наш інститут систематично відвідують провідні фахівці Європи в галузі права та юридичної освіти.

Днями, долучившись до урочистостей з нагоди посвяти першокурсників у студенти, до Рівненського інституту КУП НАН України завітав доктор юридичного факультету Барського університету «Aldo Moro» Антоніо Інкампа.



В рамках візиту, ним був проведений майстер-клас на тему «Логіка і справедливість закону», головним лейтмотивом якого було твердження, що гуманізм як шляхетна ідея не міг не знайти свого втілення в праві. Він є однією з найсуттєвіших, органічно властивих праву якостей, право переводить гуманістичні ідеали й принципи з соціально-етичної площини в юридичну, внаслідок чого гуманність набуває статусу правового поняття. Цілком логічно, що сучасне право визначають як обіцянку людяності, надану однією частиною людей іншій і гарантовану законом.





Проходив майстер-клас у сучасній конференц-залі інституту, яка справила на гостя неабияке враження, в надзвичайно теплій атмосфері з досить конструктивним діалогом. Неймовірно здивувало гостя і відмінне знання іноземних мов нашими студентами, адже крім англійської, лунали запитання і рідною для Антоніо Інкампа італійською мовою.




За словами ректора Юрія Ладиславовича Бошицького, подібні заходи - це колосальна можливість студентам долучитись до міжнародного досвіду вирішення правових питань.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
У Рівненському інституті Київського університету права угорські науковці провели майстер-клас

У Рівненському інституті КУП НАНУ обговорили реформування усіх механізмів держави

У Рівненському інституті Київського університету права відбувся майстер-клас [+Фото]





На правах реклами